Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
flatcast admını ve modları turkce bılmezki (1 mod harıc)
flatcast yetkilelilerinin ne yaptını nerelere girdigini kim takip ediyoki
AllaTurkaa'nin Flatcast'i takip ettigi her halinden belli degil mi?
Flatcast yetkilileri Adminimizi tüm degisiklikler ve yeniliklerden haberdar etmektedir. Tüm bilgileri burda bulabilirsiniz.
Değişiklik ve yeniliklerden haberdar edebilir ama oraya giriyoruz buraya girmiyoruz demez herhalde flatcast sitesinde bu duyuruyu ispatlayacak resmi bi duruyu yapıldımı acaba ?
Resmi duyuru dedigin nedir? Bu resmi duyuru degilmi? Burasi Flatcastin resmi türkce yardim sitesi degilmi?
Sana söyle söyleyeim Flatcasin tek türk yetkilisi buranin Adminidir. O yüzden bu aciklama gayet resmii!
Bunun aksini söylediğim yok adminim benim söylemek istedigim yani yetkililerde radyolara giriyor radyo ismi vermeye gerek yok özeliniz acik olsa verecektim
Simdi Allaturka, Rulet ve Flatcast yetkililerini karistirmamak lazim. Flatcast kendine özgün bir sitedir Rulet ise Allaturkaaya ait bir sistemdir. Buranin modlari yada yetkilileri radyolara tabiiki giriyor olabilirler yanliz bunlarin Flatcast ile alakalari yoktur. Onlar sadece Allaturkaanin ve Ruletin yetkilileridir. Ama buranin admini ( Bu arada ben admin degilim ) Yani Allaturkaa arkadasimiz Flatcastta tek Türk yetkilidir ve kendisi zaten radyolara kesinlikle girmedigi icin (en azindan yetkili kimligi ile) Bu söylentiler söz konusu degildir. Demek istedigimiz buydu.
Simdi Allaturka, Rulet ve Flatcast yetkililerini karistirmamak lazim. Flatcast kendine özgün bir sitedir Rulet ise Allaturkaaya ait bir sistemdir. Buranin modlari yada yetkilileri radyolara tabiiki giriyor olabilirler yanliz bunlarin Flatcast ile alakalari yoktur. Onlar sadece Allaturkaanin ve Ruletin yetkilileridir. Ama buranin admini ( Bu arada ben admin degilim ) Yani Allaturkaa arkadasimiz Flatcastta tek Türk yetkilidir ve kendisi zaten radyolara kesinlikle girmedigi icin (en azindan yetkili kimligi ile) Bu söylentiler söz konusu degildir. Demek istedigimiz buydu.
Bu yazdıklarınızı biliyorum tabiki 5 senedir bu işin içindeyiz benim yetkiliden kastım sizler değilsiniz yani tek türk yetkili dediginiz kisi degil yani yabancı biri
He yanlış anlaşılmasın ben gerçek yetkililer girip kendilerini tanıtıp bu duyuruda belirtilen şeyleri yapıyor demiyorum sadece girmiyor denmis duyuruda buda yanlı bi ifade olmus girildigini biliyorum cünkü isim vermeyelim simdi
He yanlış anlaşılmasın ben gerçek yetkililer girip kendilerini tanıtıp bu duyuruda belirtilen şeyleri yapıyor demiyorum sadece girmiyor denmis duyuruda buda yanlı bi ifade olmus girildigini biliyorum cünkü isim vermeyelim simdi