ermis783, tv deki canli yayini pc nasil aktarilir orasini bilemiyorum ama netteki canli yayini yapabilirsin sanirim, ben sahsen hic denemedim, ama radyoda video klip izletiliyor, bunuda bir arkadasimiz resimli olarak anlatmis, buyur umarim isine yarar..
==================================================
"fethiyeli_ahmet" demiski:
arkadaslar bende daha düne kadar radyoda video izletilmiyo diye biliyordum ama öle değilmiş evet radyoda istediğiniz klip videosunu hatta vcd film bile izletebilirsiniz
bunu nasılmı yapıyoruz belki biliniyordur ama ben yinede bildiğim kadar sizlere de anlatmak istedim
Bunun için webcammax programı var bircoğunuz biliyordur msnde webcama efect felan koymak için kullanılıyor program asagıda öcelikle linkten indirin ve kurun
neyse programı kurup kurlacamaya basladıktan sonra nekadar kolay oldugunu anlayacaksınız önce programda video oynatalı resimdeki adımları izleyin
simdi radyo yu acıp hani resim eklediğiniz yer varya ordan video secenegine basmanız ve en yukarı solda cıkan video yu flatcast radyonuzun uygun bi yerine koyup izletmeniz sesini nasıl duyurcam diyenler mixsersiz yayın yapmaları lazım yani ses pc seskartından cıkacagı için direk videonun sesi radyoya gidecektir görüntüde biraz donmalar oluyo ama denemek isteyen denesin
:burda:
Free
http://www.softpedia.com/progDownload/We…load-44818.html