Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
elerine saglik i-rem sahane olmuss zaten burda i-rem ve tuana dan baskasi tema yapmiyor ben cok begeniyorum bu iki arkadaslarin temalarini.
burda irem ve tuanadan baska emek verenlerde var arkadasim, kendi oz gorusunu kendine sakla, diger tema yapan arkadaslara hakaret edercesine bu imayi kullanmana gerek yok, medam baskasi tema yapmiyor, neden o baskalarinadan tema yapmak icin OZEL den yardim istiyorsun..??? lutfen butun uyelere ve emek verenlere esit saygi gosterelim....saygilar..........
hehehe dedimya ingiliz kaldim, yav bu ingiliz ekmegi yemek biraz insani koseli jetonmu yapiyo ne pardon canim aliniyorum iste napim, sana nazim gecsin sana diyim bari derdimi