Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Bu mesaj 6 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "****ONUR*****" (29.12.2010, 12:04)
Alıntı
köksal28 slm dj yazisislm cok hoş ve güzel dj yaziairiniz bende rica ede bilirmiyim ..@KÖKSAL28... YAZARSANİZ COKLU MEMUN OLURUM.
Alıntı
REİS55
Reis 55 Gif Istek DJ REİS 55 VE LADİK AKDAG FM GİF RESİMLERİ RİCA EDİYORUM
Alıntı
cerrah_yanmaz
selam arkadaslar bana birkactane Bizdensizefm Sevd@ Sizlerle yazarsaniz sevinirim emeklerinitz icin simdiden tsk ederim
Alıntı
tiryakinim15 dj ismi benimde istegim olacak RADYOMUZA HOŞ GELDİNİZ DJ TİRYAKİNİM SİZLERLE KEYİFLİ DİNLEMELER yapabilirmisiniz şimdiden teşekkür ederim.
Alıntı
REİS55
Tesekkurler Sizlere cok tesekkur ediyorum benim sizlerden ricam DJ PRENSES ve PRENSES 55 GİF RESİMLERİ RİCA EDİYORUM SİMDİDEN COK TESEKKUR EDER CALİŞMALARİNİZDA BASARİLAR DİLERİM
Alıntı
(((KALPSIZ)))
slm bende bir kac tane kalpsiz ve su damlasi rica etsem degisik simdiden tsk ederim zahmetiniz icin tsk ederim