Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

EZGIM44

Stajyer

• Konuyu başlatan "EZGIM44"

• Özel mesaj gönder

1

Thursday, 3.12.2009, 21:19

MIKROFON OLMUYOR

selam
benim sorum flatcast üzerine degil ama yinede yardimci olursaniz cok sevinirim
simdiden tesekkürler
Msn nimde kamara actimi karsidaki benim sesimi duyuyor ama ben karsidakinin sesini alamiyorum ne yapmam lazim bir bileniniz varmi
ayrica benim pc windows-wista
mümkünse görüntülü veyada resimli olursa cok sevinirim

Selam ve Saygilarimla

2

Thursday, 3.12.2009, 21:33

EZGIM44,

En başta mikrofonunuz çalışıyor mu onu test edin..Bağlantısını iyice gözden geçirin.Genelde ses kartının pembe girişine takılır ama bazı ses kartlarında bu değişiyor.Siz üzerinde mikrofon simgesi olana girişe takın..

Eğer çalışıyorsa msn ana penceresinden Araçlar-ses ve görüntü kurulum sihirbazından gerekli adımları takip edin ve orada msn de görüntülü konuşmak için gerekli aygıtları tanıtın (webcam,mikrofon..)

Eğer bunlarda bir sorun yoksa karşılıklı görüşme penceresinde sizin görüntünüzün yanındaki mikrofon simgesinin açık ve değerinin en yüksekte olduğunu kontrol edin..

veya PC ses ayarı mute kalmış olabilir
resimde görünen microfon mute de klmış olabilir eğer ordaki işret yeşil değilse sağ tıklayın ve etkinleştir yapın

önce kamera ve mikrofonunuzu web ortamı olmadan özellikleri ile kullandığınıza emin olunuz

ardından denetim masasında ses ve görüntü ayarlarınızın doğru oldğundan emin olunuz

sonra internet bağlantınızı hızını ve çalışmasını kontrol ediniz

daha sonra msn messengerin en güncel sürümünü kurup, kamera ve imcrofon ayarlarınızı yapılandırınız

buraya kadar herşey doğru ise ve hala görüntü veya ses alamıyorsanız

1- gerekli donanımlardan biri veya bir kaçı bozuktur
2- sürücülerinizde ve windowsunuzda sorun vardır

şimdilik bunları deneyin olmazsa başka çözümler söylerim