Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Prenses, emeğine sağlık güzel olmuş kullandığın stilin çerçevesi çok kalın o nedenle tema biraz küçük görünmüş ama hoş görünüyor yinede teşekkürler paylaşım için
PrensesBence harika heleki peceli bayan bende peceli bayan temalari yapmayi cok seviyorum cok güzel olmus diger arkadaslarin dedigi gibi sadece cerceveeler kalin oldugundan tema kücük gibi duruyor paylasim icin tesekkürler basarilarinin devamini dilerim
@s@let, evet 800 x 600 ebatlarında çalışıyorum
arkadaşlar güzel yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim çerçeveler kalın olunca tema ufak duruyor size katılıyorum her tema yeni bir tecrübe olur benim için çerçeveleri daha ince tutmaya çalışacağım tekrar teşekkürler :sirin: