Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Kaynak kod |
|
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 |
<marquee> KAYAN YAZI <html> <title> Kayan Yazı </title> <body> <marquee> <font color=red size=7> Kayıyorum He He He </font></marquee> <marquee direction=right> Sağa Doğru Kaydırır </marquee> <marquee direction=up> Yukarı Kaydırıır </marquee> <marquee direction=down> Aşağı Kaydırır </marquee> </body> </html> |
Kaynak kod |
|
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 |
<marquee> Parametreleri <marguee direction=right>,up,down è Sağdan, yukarıdan ve aşağıdan başlayarak kayması sağlanır <marquee behavior=alternate> è Yazılar kaydırılırken ekrandan kaybolmadan bir uçtan diğerine gider <marquee bgcolor=ff00ff> è Kayan yazıların arka plan rengini belirler. <marquee height=10 width=250> è Yazının kayacağı alanın yüksekliği ve genişliği ayarlanabilir. <marquee loop=3> è Yazının kaç kez kayacağı belirlenir. Daha sonra da yazı durur. <marquee scrolldelay=1> è Kaydırma hızını ayarlar. Hızlı kayması için küçük; yavaş için de büyük değer |
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "ZeN" (2.08.2010, 16:47)
Alıntı sahibi ""Radyoodak""
öncelikle verdiginiz bilgiler için teskkler
benim bir sorunum var ,not defterinde yaziyorum ancak bi türlü ön izleme yapamiyorum lütfen kisaca anlatabilirmisiniz
sevgi ile..
Alıntı sahibi ""Radyoodak""
öncelikle verdiginiz bilgiler için teskkler
benim bir sorunum var ,not defterinde yaziyorum ancak bi türlü ön izleme yapamiyorum lütfen kisaca anlatabilirmisiniz
sevgi ile..