Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Eline emeklerine sağlık kardeşim herzamanki gibi kaliteli bir çalışma olmuş...Fakat bu çalışmanda ben yazı fontlarına takıldım biraz daha seçici bir font kullanılabilirdi diye düşündüm...Umarım eleştiri olarak görmezsin...Sende tekrardan baktığında eminimki fark edeceksin...
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "01antepli27" (22.02.2015, 21:27)
Eline emeklerine sağlık kardeşim herzamanki gibi kaliteli bir çalışma olmuş...Fakat bu çalışmanda ben yazı fontlarına takıldım biraz daha seçici bir font kullanılabilirdi diye düşündüm...Sende tekrardan baktığında eminimki fark edeceksin...
Hakli olabilirsin bu konuda , ama suda bir gercekki .Insanlarin zevki bir degildir , her kisinin gözünde baska görüntü mevcuttur .Herkesin zevki farklidir .