Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Sedef Hanımcığım bunlar ne güzel ne şık çalışmalar.Epeydir sizin çalışmalarınızı bekliyordum..Son derece hoş zarif kullanışlı temalar olmuş.Dizaynı ve renkleri de çok cici.Emeğinize güzel yüreğinize sağlık..Özellikle butonları yerleştirmedeki hassasiyet gözden kaçmıyor..Çok beğendim..Canı gönülden kutlarım.
bu konu benim içimi cızzzz ettirdi acaba bir gün bende 5 yıldıza doğru gidebilecekmiyim o günleri görebilcekmiyim acaba ha ne dersiniz arkadaşlar nazar boncuğu olsun diye bir 5 lik te bana verseniz ne olur ya gözlerim açık gidecek be.. )))))))) espriydi.. suç-u lisan ettiysek affola
Herhgün tema yapıpta ne yapacaksın. Bir defa da bir sürü tema ekleyip te siteye göze hoş gelmeyecek görüntü kirliliği yapmaya ne gerek var. Böyle temalar yapacaksın arada usta işi. Görenlerin tam anlamıyla tebrik edeceği ürünler olsun yeter. Tebrik ederim Sedef harika ve güzel bir eser ortaya çıkarmışsın özellikle süslemeleri çok harika yapmışsın. Tebrik ederim.
Zenobia değerli arkadaşım inanınki bunu samimiyetle söylüyorum ben 4- yıldız 5 yıldız peşinde asla olmadim espri olsun diye yazdım her espride azcık gerçek payı vardırda diyebilirsiniz o sizlere kalmış bakın benden sonra gelipte derece alan arkadaslar var istesem bende cokca yorum yazar o ünvanlara gelirim ama benim için çok önemli şeyler değildir onlar ha faydası ne olurdu site tıklanma sayısını artırırdım o faydam olurdu siteye ama ona vaktim de yok ben verilen yıldıza bakmam aslada ilgimi çekmez yıldızlar... tıklanma sayısınada bakmam adam görür yada görmez temayı ..tanıdık simaların temasına bakar çıkar benim asıl baktığım konu kaç kişi beğenmiş ve kullanmak için almış işte asıl beğeninin gerçeği orda saklıdır yoksa nezaket usulü olarak kimse begenmediği temayada bu iyi olmamış demiyo herkes harika olmuş emeğine sağlık deyip geçiyo ben sizin demek istediğinizi çok iyi anlıyorum o dediğiniz şekildede çalışırım zaten stillerimi friçalarımı şekkillerimi kendim oluşturuyorum ama ben tarzıma sadık kalmayı istiyorum çünkü benim tema severlerim tarzımı beğeniyo bunuda indirdikleriyle bana iletiyorlar asıl yıldızları onlar veriyo bana o yüzden değerli arkadaşım ben bildiğim yoldan devam edeceğim sizinde dediğiniz gibi tarzımı bozmucam yıldızlar hakedende kalsın teşekkürler güzel
Böyle bir temayı yapan artık 5 yıldıza gidiyor demektir benim için..Yıldız ın ifadesi sadece aşama içindir bana göre ..Hadi bakalım Sedefim hayalgücün bol olsun..
Ve bende bitmemiş halini görmüştüm bu temanın resim eklenince detaylar daha bir ortaya çıkınca harika bir görsellik çıkmış ortaya..Kutlarım canım seni...
Şu an bir çok tema hak ettiğinin üzerinde yıldız alıyor..Yada tam tersi yüksek değer alması gereken temalarda düşük alıyor..Kıstas ne? Kişiye ve bakış açısına göre değişir...
Ben eskilerde yaşıyorum hala, hak edene hak ettiğini vermektir.Bu yüzden 5 yıldız dediğimde elim ve beynim asla tereddütte kalmaz.Hadi bakalım şimdiden kolay gelsin cnm...