Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Kurban Bayraminiz Kutlu olsun
Bir Bayram gülüsü savurun göklere, eski zamanlara gülücükler getirsin, öyle icten öyle samimi, gözyaslariniz bile tebessüme cevirsin. Yüreginize damla damla umut, günlerinze bin tatli mutluluk doldursun. Sevdikleriniz hep yaninizda olsun, yüzünüz ve gülünüz hic solmasin.
Bayraminiz kutlu olsun :dost: :sevgi:
Bazen niye burda oldugumuzu unutuyoruz,
ben suan gercekten pek hatirlamiyorum.....
Hepimizin mubarek Kurban Bayrami kutlu olsun.
Cani sikilan >>>> :tel:
kurban bayramimizin hayirlara vesile olmasi dilegiyle...tüm allaturkaa ailesinin bayrami kutlu olsun......
MÜbarek Kurban Bayraminizi ve yeni yilinizi kutlar TÜRK ve ISLAM alemine hayirlar getirmesini Yüce ALLAH`tan dilerim.
:gül: :gül:
Saygi ve sevgilerle
:güne$: SUNNY :güne$:
Arkadaslarim hepinizin mübarek kurban bayramini en icten dilleklerimle kutluyorum.
saygilarla supermodunuz steLLa :sevgi:
Keyifli Bayramlar ve "MUTLULUKLARLA" dolu bir 2007 diliyorum hepimize... :sevgi:
bütün islam aleminin kurban bayramı mübarek olsun
Bütün herkesin Bayrami.. Ve.. Yeni Yili Kutlu olsun..
Saygi Sevgi ile dolu Mutlulukla Taclanmis bir Sene Dileklerimle
Kurban Bayramı kutlaması
[flash width=400 height=400]http://www.resimkalesi.com/./data/media/25/Movie1_30.swf[/flash]
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Beratcan" (12.11.2010, 02:53)
hocam süpersin yine emegine saglik....
Çok güzel olmuş abi eline sağlık hayırlı mutlu bayramlar herkese...
Abim Süper Olmus..Emegine Saglik..
HERKEZIN KURBAN BAYRAMINI KUTLARIM..BÜYÜKLERIN ELLERINDEN KÜCÜKLERIMIN GÖZLERINDEN ÖPERIM NICE BAYRAMLAR DILIYORUM HEPINIZE...
beratcan, Emegine SağLik Güzel PayLasim İçin Tskler Abi..
Abim Bu Sana Hediyem Olsun Cok Tatlii
beratcan, abi emegine saglik
TÜM ALLATURKAA AILESININ BAYRAMI KUTLU OLSUN,,
@s@let, abla çok şirinmiş resim
Bende üzerine flash yazı yazdım e-kart oldu
[flash width=300 height=400]http://www.fileden.com/files/2008/4/22/1878187/kurban.swf[/flash]
aLLah razı oLsun Tüm ALLaTurkaa AiLesinin ßayramı Müßarek oLsun
Herkezin Kurban bayramı mübarek olsun. fakat ben kurban bayramlarını pek sevmiyorum nedense ya. dinimiz gerğide olsa o hayvanları kesilirken görmek beni etkiliyor. keşke onlar olmasaydıda biz kesilseydik
emeginize saglik beratcan