Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Eline emeklerine sağlık REYHAN kendi stil ve tarzında çok güzel bir tasarıma imza atmışsın...Bu emekteki bir çalışmanın sıralamadaki yerinin bu olmaması kanaatindeyim...Güzel paylaşımın için teşekkürler arkadaşım...
güzel yorumlariniz icin tskler yüreginize saglik..not ibrahim evt dogru yazmisin ama önem vermiyorum degerlenmesini yapsinlar ancak kendilere yaparlar bana degil kiskanclik dolu dolu geziyor
Kesinlikle ibrahim abi ve sana katılıyorum reyhan arkadaşım malesefki adil oylama yapmayanlar var kendi basarılarının eksikligini kıskanclıkla baskalarının emeğinden çıkarıryolar keşke herkes adil olabilse bu konuda Yeni başladım daha henüz portala ama gerçekten bu konuda haksızlık çok oldugunun kanaatindeyim sizler gibi biz yeri geliyo bi temayı cıkarabilmek icin günleri sıraya koyuyoken bi resim iki yazı iki süslemeyle üst düzeyde olan calısmalara haksızlık edenler cok malesef burdan kınıyorum hepsini bu konuda her emeği kendi emekleri gibi görseler bu sorun ortadan kalkar diye düşünüyorum çalışmalarının devamını dilerim arkadasım sen herzaman parmakla gösterilen bi ustasın bunu asla unutma