bu konuyu acmamdaki sebep,indirmedigim bi temaya yorum yazmam ve indirmeden yorum yazdigim icin tepki almamdir
ve bu tepkilerin özel mesaj yoluyla da devam etmesidir...
bu konuda herkesin düsüncesini merak ediyorum acikcasi,paylasirsaniz sevinirim
burda bir cok insan paylasimda bulunuyo,forum kurallari geregi yapilan paylasimlara tskr etmek emegine saygi göstermek,hem kendimize hem de foruma karsi görevlerimizi yerine getirmektir diye düsünüyorum...
kendim dj lik yapmadigim icin,hic bir temayi indirmiyorum,tema indirmiyorum diye arkadaslarimizin saatlerce vermis oldugu emegine karsilik bi tskr etmek cok mu ayip diye düsünüyorum,,
Almis oldugum tepki aynen su :
""temaya yorum yaziyosun,emegine saglik diyosun,ama temayi indirmiyosun,kullanmiyosun,sadece mesaj yazmak amacindasin,bu ayip bisey""
Soruyorum sizlere bunun neresi ayip ???
en kolay örnek,moderatör arkadaslar burda bizleri paylasimda bulunmaya tesvik etmek icin yapmis oldugumuz paylasimlara tskr yaziyolar,
moderatör arkadaslar bu temalari indirmiyolar,zaten kendileri cok daha güzellerini yapiyolar,yada dj lik yapmiyolar,onlarin amaci bize güc vermek
Simdi biz kalkip sayin moderatör arkadas sen benim temami indirmiyosun,kullanmiyosun neden bana yorum yaziyosun desek dogru olur mu ???
bir diger konu da""sadece mesaj yazmis olmak icin"" yorum yaziyomusum..
mesaj sayim az olsa yada cok olsa bundan benim ne gibi bi cikarim olabilir bunu anlamis degilim
ben bu forumda bi üyeyim,mesaj sayim 100 olsa ne degisir,700 olsa ne degisir,mesaj sayim 3 bine ulasinca bana ödül mü vericekler ???
ben hic bir temayi indirmiyorum diye hic bir paylasima yorum yazmazsam,o zaman ben neden paylasimda bulunuyorum ???
ya da en dogrusu; emek verilip te ortaya konulan bi paylasima özel mesaj yoluyla mi tskr edelim ???
bu konuda düsüncesi olan arkadaslar burda düsüncelerini paylasirsa sevinirim.
herkese saygilar,hayirli forumlar...