Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
emeğine sağlık paylaşım adına tsk ederim PSD paylaşımı içinde ayrıca tsk ederim
güzel emeğine sağlık ben aldım ve azda olda kullanmayı becerebilirsem ne mutlu banaemeğine sağlık paylaşım adına tsk ederim PSD paylaşımı içinde ayrıca tsk ederim
Çok sağol güzel yorumun içinde ayrıca tşk ederim Yavuzhan..
PSD paylaşımını elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum..Babush un özgüvenini örnek aldım kendime..Psd emeğin delilidir..Psd bir temacı için Photo shopta çalışıyorsa hazinedir Bana göre..
200 üstü katman ile çalıştığım bir tema oldu bu tema..İndirenler inşallah birazcıkta olsa faydalana bilirler..
emegine saglik güzel olmus zenom sadece su renkli resimi az mavilik temani bozmus görüsüm tabiki siyah grey daha belirgen yapardim fikrim tabiki paylasim icin tskler
ben aldım ve azda olda kullanmayı becerebilirsem ne mutlu bana