Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
REYHAN Keske Degerlendirme yapılmasını yapmasaydın bu emege verılecek yüksek puanları neden engelledın be Canım Arkadasım şu görsellıge bak nekadar emek verılmıs
ustaca bir çalısma
Hangimize hak ettigimiz degerlendirme yapıyorlarki
boşver be REYHANIM
Güzel kalplim Ellerıne Emegine Saglık hakıkaten güzel çalısma Çok Tesekür Ederım
istegin dogrultusunda NE YAZIKKI DEGERLENDIREMIYORUM
türkleydim arkadasim ha degerlenmek ne kadar güzel olur dimi bak koydum ama ..... ben bu konuyu cok sevdim ve paylasim buraya de koyuyorum aslinda bakarsan iyi bak temalari cok degerli ve emek veren kisilere buraya veren ) sadece secim degerlenmekte degil paylasmak bence daha önemli dimi hadii bos vererlim simdi güzel yorum icin tskler ellerine saglik canim
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "*.REYHAN.*" (20.01.2012, 20:55)