12
Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
flatcast fcp I love you ( By ibrahim ) tema
01antepli27 belirtilen dosyaları ekledi:
Harika bir çalışma olmuş emegine yüregine saglık
Teşekkür ederim Mustafa Çilek yüreğine sağlık arkadaşım...
Emegine saglik antepli hos guzel tasarimlar tesekkurler paylasima.
Ben teşekkür ederim @shley yüreğine sağlık...
Elleriniz dert görmesin emeginize saglik yine muhtesem bir calimsa sunmussunuz paylasim icin tesekkürler...
Süper bir tasarimlar ve radyo mükemmel duruyor emeklerinize sağlik
Güzel emek ve paylaşım için teşekkürler
şarkı seçiminiz her zaman ki gibi harika ...
Yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar...
iBrahim abicim döktürmüşssün yine yawww kesinlikle arkadaşların yorumlarına katılıyorum az bile hepsi birbirinden harika emeğine sağlık abicim
Teşekkür ederim Eray kardeşim saolasın...
emeğine saglik İbrahim..çok güzel olmuş temalarin,güzel paylaşım için tsk.ederim.
Ellerine ,emeklerine sağlık CANIM ... Harika çalışmalar olmuş ... Güzel emeklerin ve güzel paylaşımların için çok teşekkürler vede tebrikler
Emeğinize ve yüreğinize sağlık İbrahim bey...Derinlik çalışmaları çok hoş olmuş..
Emeğine Yüregine Sağlık Güzel paylasim adina TEŞEKKÜRLER..
güzel emegin ve paylasim icin tskler ibrahim
Yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar...
Emeğine sağlık, paylaşımın için teşekkür ederim İbrahim. Her zamanki gibi kendi tarzında renqarek çalışmalar kutlarım abisi
Kardesim...Emegine yüregine saglık harika paylasım icin cok tsk.ler...