Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
ARKADASLAR ARTIK TEMA YAPMAYA SON VERIYORUM BENDEN TEMA ISTEK ISTEYENLER VAR BIRAZ ONLAR KINIDE BITIRIP KONUYU KAPATMAK ISTIYORUM ILGIME ÖZEN GÖSTERIRSENIZ COK SEVINIRIM.
umarim devamli olur, ilk istek benden olsun kendim icin degil ama yeni yil icin bi tema istegi yapayim, isine yarayacak kisiler olabilir,
kolay gelsin :up:
isteyenin bir yüzü kara, yapmayanin iki diyerek bende bir istekte bulunayim..
üzerine
bu sehirde HÜZÜN sensin
Yazacaginiz bir tema istiyorum fakaat
dinleyicilerin yazilarinin göründügü alan bos olmali yani temanin orta bölümünü bos istiyorum kenarlarai nasil sekillendirisiniz orasida sizin ustaliginiza kalmis...
Koyu renkler istiyorum Nikime uygun ve birbiriyle alakali bir resim yani nicke uygun bir resim...
MÜMKÜNMÜ :cry: (bugune kadar olmadida yapabilen) en sonunda kendim sinirlarimi zorlayacagim ...
mikail27, bende bir isdekde bulunsam banada Lutfi Sizlerle yazili koyu renkli bir tema yaparmisin kardesim niki iki renkli olabilirmi acaba renkleri bordo ve mavi ??? Simdiden ellerine saglik cok tsk ederim ...
:sevgi: slm harikka olmus< bende bi istekde bulunmak istiyom<DJ_KÖKSAL.28<< üs tarafinda(FİNDİK.VE.KİRAZ) resmi olursa üst ortayada WWW.RADYOGİRESUN)yazarsaniz sevinirim şimdiden tsk ederim kolay gelsin
mikail27, Oy Oyyyy canim kardesim ellerin dert gormesin cok tsk ederim emegine saglik cok guzel olmus... bide bana dj karanfil sizlerle bi tema yapsan cokmu yuzsuzluk etmis olurum acaba ???? :masum:
SELAM GARDAS EMEGINIZE SAGLIK HERSEY COK HOS AMA BENIM ARADIM TEMA 3 HILAL TEMASI OLACAK VE UZERINDE ATAMIN RESMI OLACAK BUNU YAPARMISINIZ RC EDSEM SAYGILARIMLA TEKSANCAK.FM AILESI