Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
oleyyyyyyyyyy ilk temayı ben indirdim ve suan gece yarısı balkonda kıvıra kıvıra dans edesım geldı offfffffffffffff gelde döktürme kırma şu gerdanları allaaaaah allahhhhhhhhhh harıkasınnnnnnnn cagatayyyyyyyyyyyy bişey demıyorum sana
oleyyyyyyyyyy ilk temayı ben indirdim ve suan gece yarısı balkonda kıvıra kıvıra dans edesım geldı offfffffffffffff gelde döktürme kırma şu gerdanları allaaaaah allahhhhhhhhhh harıkasınnnnnnnn cagatayyyyyyyyyyyy bişey demıyorum sana
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------->
Öncelikle begeni için teşekkürler ...Bak hep aglatmıyormusum
Çagatay evet sen benim babamın oglu degilsin ama temalarına bu hayranlıgım emin ol sana çok güçlü bir sevgimide dogurdu içimde şahsen tanımasamda hakıkaten fanatigin burda birtane oda benim Ablacım evet seni çok seviyorum ve hayranınım üstaddddd
Güzel allahım senı sevdıklerıne ailene varsa eşine varsa yavrularına bagıslasın insallah güzel kardesim benim