Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
kırmızı portal ve index
buyrun arkadaşlar isteyene kırmızı portal ve index beceremeyen arkadaşlar bana pm atsın yada eklesin yardımcı olmaya çalışayım hayırlı olsun herkese
umarım beyenirsiniz dosya biraz büyük olduğu için buraya ekleyemedim upload ettim
ÖNİZLEME BURADAN
BURADAN İNDİRİN
LİNK 1
LİNK 2
LİNK 3
LİNK 4
LİNKLER YENİLENDİ DOWNLOAD EDEBİLİRSİNİZ ARKADASLAR
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "(Masum)" (27.05.2010, 09:24)
gercekten cok guzel olmus ama nedense bir turlu kendi radyomun sid nosunu yazmaya yer bulamadim cunku dosyadakilerin hepsi resim onun icinde alamadim indexsinizi ayrica paylasiminiz icinde cok tskler basarilarinin devamini bekleriz
indirdiğin dosyanın içinde radyo ve index olarak 2 tane explorer sayfası var onlardan radyo yazana sag tıkla ve not defterinde ac içindeki sid noyu deyiştir başarılar
çok güzel ellerine sağlık
Elinize salik kirmizi guzel bir index olmus guzel paylasimlarinizin devamini dilerim
paylasım ıcın tsk ler baya emek vermısın bellı devamını beklerız tbrkler
teşekkürler umarım kullanacak arkadaslar vardır simdiden hayırlı olsun herkese
cok tskler guven kardes paylasimin icinve emegin icin sagolasin ellerine saglik guzel olmus paylasim adina bizler icin zaman harciyorsunuz sagolunuz bagzi arkadaslar sizlerden ornek alsalar bence daha iyi olur diye dusunuyorum cunku bagzi arkadaslar guya paylasim yapiyorlar ama alakasi yok indexi koyuyorlar ama indiremiyosun sadece ön izleme diye kendi radyolarinin adresini koyuyorlar uyanikya onlar tabi bunada allaturkaa sorumlu ve görevlileri bir sey demiyor tabiki onlarda hakli butun mesajlari yada indexleri teker teker inceleyemezler bizler tepkimizi gösterirsek sanirim bu tur insanlar bu sevdalarindan vaz gecerler diye düsunüyorum tskler
yardim
Slm öncelikle güzel bir paylasim
cok begendim ellerinize saglik ben indiremedim bana yardimci olursaniz sevinirim simdiden tsk
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "****ONUR*****" (23.05.2010, 09:31)
BY_guven rar indirme linkleri calismiyor yenilerseniz seviniriz.
BY_guven rar indirme linkleri calismiyor yenilerseniz seviniriz.[/quote
BURADAN İNDİRİN
LİNK 1
LİNK 2
LİNK 3
LİNK 4
LİNKLER YENİLENDİ DOWNLOAD EDEBİLİRSİNİZ ARKADASLAR
ARKADAŞIM LİNKLER YENİLENDİ İNDİREBİLİRSİN HAYIRLI OLSUN
paylasiminiz icin tskkr.
selam ve dua ile.
cok guzel bir paylasim olmus ama ben bunu indexsini bulamadim yardimci olursaniz sevinirim dosyayi actimda index tiklayinca radyoya yonlendiriyor direk
YESİM, tıkladıgınız lınk sızı onızleme sayfasına goturuyordu bakabılmenız ıcın
alttakı lınklerden ındıreceksınız
lınkler guncellenmıstır..
paylasiminiz icin tesekkürler güzel olmus
Güzel gerçekten paylaşımınız için teşekkürler emeğinize sağlık
Önce emeği geçenlere tesekkürler.Ancak burda Flash dosyları nasıl editleyecegiz.Örnegin RADYO SEVDA yazıyor,ona kendi radyomuzun ismini nasıl yazacagız.SWF tipi dosyalar nasıl editlenir bunu bilen çok az kişi vardır.
Bu konuda da ayrıntılı bir açıklama yaparsanız çok memnun kalırız.
güzel olmus harika ama bir sey soracam linki indir yazmisiniz ama calismiyor neden olmadi yada nasi ekleyecez anlatabilrmisiniz
lınk 3 calısıyor ordan ındırebılırsınız