Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Hergün 1 Yeni Bilgi
ben baslayım
Psikolojik araştırmalara göre, birini sürekli düşünyorsanız ve bunu engelleyemiyorsanız, sebebi düşündüğünüz kişinin de sizi düşünmesidir.
Gözbebeğiniz, aşık olduğunuz insana bakarken yüzde 45 oranında büyür.
Bende devam edeyim.....
Mesajlara çok hızlı cevap veren insanlar, mesajın gelmemesine çok daha çabuk sinirlenirler.
Mutluyken bir anda üzgün moda girmeniz çok büyük ihtimalle birisini çok fazla özlediğinize işarettir.
Bende devam edeyim.....
Mesajlara çok hızlı cevap veren insanlar, mesajın gelmemesine çok daha çabuk sinirlenirler.
haha bu iyiymiş...ben sabırsız biriyim mesela...hızlı konuşur ve hızlı yazarım...bide acele ederim cevabıda hemen beklerim
konuda süpermiş canısı
"Peki" lafına tüm küfürleri, "Ok" lafına tüm tripleri, "Tmm" lafına tüm hayal kırıklıklarını sığdırabilen kişiye ''Kadın'' denir
Birtane daha
))
Sevdim bende bu konuyu aynen katiliyom Melyecigime
Aşık olmanız için gereken süre saniyenin beşte biridir.
konuda süpermiş canısı
begendıgınıze sevındım
Piyango bileti almaya giderken yolda ölme ihtimaliniz, piyangoyu kazanma ihtimalinizden daha fazladır.
Gangnam Kore'nin başkenti Seul'da ilçedir ve aşırı tüketici olduklarını iğnelemek için "Gangnam Style" şarkısı yapılmıştır
"Peki" lafına tüm küfürleri, "Ok" lafına tüm tripleri, "Tmm" lafına tüm hayal kırıklıklarını sığdırabilen kişiye ''Kadın'' denir
ben eklemiim okiyim bol bol ...süperler
ben eklemiim okiyim bol bol ...süperler
omassss
Önemli olan etrafınızdaki kişi sayısının fazlalığı değil, adam sayısının fazlalığıdır. Çünkü..10 tane 10 kurusda 1 lira eder..2 tane 50 kurus da .. .
Makyajı, ojesi, ayakkabısı, elbisesi uysun diye saatlerce düşünen bir kadın sana aşık olmaya karar vermiş; zahmet olmazsa bi sev, bi sarıl.
Ingilizcedeki V.I.P (Very important person) sözcügünün dilimizdeki karsiligi Zat-i Muhterem dir...
Erkeği çekici yapan 3 şey vardır: Gülüşü - Ses tonu - Parfümü.
Dünyadaki İLK SAHTE DOLAR Sakarya'nın Akyazı ilçesinde Basılmıştır. sasırmadım
İnsanların %99'u şifrelerinin tek bir karakterini yanlış yazdığında son karakteri silmek yerine tüm şifreyi siliyor ve tekrar yazıyor.
Araştırmalara göre, insanlar odalarında örümcek gördüklerinde korkar, işin tuhaf tarafı ise örümcek ortadan kaybolduğunda daha çok korkar..