Gördümmmmmmmm vallaaaaaaa gördümmmmm
Modlarımız bu konuda gerekeni yapar eminim.Çünki daha önc eklenen bir tema daha sonra yine değerlendirme altına alınmaz,(ben öyle biliyorum ama?))
Hazarbey ben yorumlarımı yaparım çünki buradaki her emek veren arkadaşımın teması değerlidir benim için,sonuçta oturmuş zaman ayırmış yapmış ve paylaşmış buda gönül güzelliğindendir.
Ben yorumlarım çünki gördüğümü yazmazsam,inanın bende kendime karşı gelmiş gibi olurum.buda demek değildirki yorumlarım kuraldır illaki öyle olmalı,hayır aslaaaa herkes kendi tarzında ve gönlünce yapar temasını.
Belki gerçekten bir faydam olur yorumlarımla bir değişim yaratılırsa oda benim sevincim olur.Kazanacağım bir şey yok sadece bir ışık anlamındadır yorumlarım.Bende bu konuda usta asla değilim,sadece aşamaları sizler gibi geçtim.
He dikkat etseniz bence harikaaaaaaa olur inanın.
Şunuda ekliyim hemen kendimden örnek vericem,çok harika temalar yapamıyorum bilirim,ama her detayı herşeyi tek tek minik minik ekleyerek yapıyorum,simetrisine o minick şeylerin dikkat ediyorum.Tahminen 4 günde bitiyor bir tema,hoş işten fırsatım olmuyor ama..Külfet değil ,puzzle gibi birleştirmek bana göre muhteşem oluyor.
Ayyyyyyy yazdıkça yazmışım alın elimden şu klavyeyi yiterrrrr