Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Flatcast Türkiye indexi 3 - Karayel64
Karayel64 belirtilen dosyaları ekledi:
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "melye" (8.07.2011, 20:27) düzenleme sebepleri: etiketler düzenlendi...
Vay Vay Vayy Helall Olsunn Abimmm İndirrdim Abii Hemenn Çok Kral Çok Güzell Süperr Olmuşş İndex Paylasımm Icın Tesekkurlerr
Oldukça Hoş Hatta Süper Bir İndex Abim Emeğine Sağlık
Paylaşan Yüreğin Dert Görmesin
eline yüregine saglik abim yaf nasil yorum yapacagimi sasirdim artik neden,mi...!! her zamanki gibi süperler ondan
bir millici olarak tek kelime ile harika ....paylasim icin tsekkürler...emeginize saglik...
Tek kelimeyle Harikaaaaaa.Tskler.
cok güzel olmuş abi emeğine sağlık paylaşım için teşekkürler..
emeğinize yüreğinize sağlık.teşekkürler paylaşım için
O Güzel Yorumlariniz için , Çoook Tskler Ediyorum.Sagolun Arkadaslar...
Harika olmuş indirdim hakkınızı helal edin
Not;İndexlerde tek favorimsiniz bilginize
index
tskler usta eline saglik harika olmus cok sagol ellerin dert görmesin ustam bu index bolgcuya olurmu bilgilendirirseniz sevinirim saygilar
tskler usta eline saglik harika olmus cok sagol ellerin dert görmesin ustam bu index bolgcuya olurmu bilgilendirirseniz sevinirim saygilar
Özer52! Tüm sitelerde Sorunsuz Çalisiyo Kardesim.Güle Güle Kullanman Dileklerimle...
yüreğine sağlık süper olmuş.paylaşım için teşekkürler
emeklerine sağlık çok güzel olmus
Burasii bir Index hazinesi,ama error diyoo. :-(