Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Windows Firewall da flatcast PORT ACMAK
Tesekkürler Can Polat, güzel bir calisma!
yalniz bunu ilk yayin yaptiginda otamatik oarak acmiyormu??
sade gelen uyariyi, onaylamamiz gerekiyor.!
Yinede onaylamiyanlarin isine yarar. :up:
Oh ne Nihayet bende PORT acmasini ogrendim
)
Kardes oyle makbule gectiki su resimli anlatimin sana cok Tsk ederim Ellerine saglik
Saygilarimla..
ricalar kardesim egerki yardimci ola bildiysem ne mutlu bana bizte bu ortami yaratiklari icin http://www.allaturkaa.de bende tsk ederim
bu ilk yaiyn yapildigninda kendi kendini ayarlamiyor sizin yapmaniz gereken birsey birde egerki sizin dinleyicilerinizde dahada giremiyorlarsa rica edin onlarda portlairni acsinlar ozaman hic bir sorun kalmiyor
saygilarimla
Paylasim icin tesekkürler Can Polat,
Aslinda Windows Firewall icin ilk gelen uyariyi (dinleyici veya yayinci olarak) kabul etmek yeterli.
nicht blockieren (engelleme) ile güvenilir programlar listesine almis oluyorsun.
Asil sorunlari modemdeki (router) Firewall yapiyor.
Baslik ilgili bölüme tasinmisdir.
paylasım icin saol ama senin anlattıgın zaten ilk girerken engellemeyi kaldır dersen otamatik kendisi ekler extradan bunu yapmaya gerek yok ama yinede paylasım icin saol bu sadec windosw güvenlik duvarını acar
tsk ederim cidden bende ögrenmis oldum cok cok makbule gecti EMEGINIZE SAGLIK :up: :up: :up:
paylasımın ıcın tesekkurler.
Vallahi ne kadar teşekkür etsek azdır.İnşallah bir sorun çıkmaz bukadar kolaylık varken neler çektik neler.
bende aynısını yaptım ama statıcks hala eksi bende
arkadaslar port ayarlarını yaptım herşey tamam ama yayından düşmeler yine oluyor neden aceba
çok teşekkür ederim güzel bir paylaşım olmuş eline saglık
bu olayı bilmiyordum djlik verirken direk veremiyorduk ben yaptım dj arkadaslara da yaptıracagımm. çok teşekkür ederim umarımm sorunlar biterr
Güzel bir çalışma gerçekten..
yararlı olacaktır..
Düşme yaşayan arkadaşların internet bağlantılarışla ilgili sıkıntısı olabilir düşüncesindeyim.
iyide simdi 4.16 cıktı bi sorun olurmu acaba
@ lodoss, portla 4.16 ilgisi yok...
mecbur acik olmali!