Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Nur eline yüreğine sağlık,çok şık ve güzel görünen bir tema yapmışsın..
Shopta çok yeni olduğunu bildiğim için,seni kutluyorum bu ilerlemenden dolayı..
Birde prensesin olmasına rağmen tema yapmana bizzat sevindim..Bu arada güzel yavrunun yaşı uzun bahtı açık olsun..
Belirtmeden geçemiycem..
Nur a shop konusunda yardımım olmuştur..
Tek şart ile..
Öğretirim ve kendi kanatların ile uçarsın dedim.Bu iyi olur kötü olur ama senin emeğin olur demişimdir.
İlk temasından sonra Nur a hiç bir şekilde temaları konusunda yardımım olmamıştır..
Sizler gibi bende burada paylaşımlarında görüyorum..
Flash programını pc de sorun olduğu için yüklenmediğinden,sadece flash hazırlamada yardımım olmuştur.Buda sadece sesli sunum içindir.
PSD lerimden faydalandığını görüyorum bende,ve çokta mutlu oluyorum..Psd lerimi faydalanılması için paylaşıyorum..
PSD lerim forumda mevcut ,bir çok temamın altında da paylaşmışımdır.
Bu nedenle benim izim olan temaları tarafımdan yapılıyor ,ama Diğer temacı arkadaşlar kullanıyor diye düşünülmesini istemiyorum..
Bu temada flash için atıldığında ilk gördüğüm bir temadır.
Neden bu açıklamayı yaptım..
Temacı arkadaşlarımın kendi emekleri ve uğraşları ile ürettikleri temalarının sadece kendilerine ait olduğunun bilinmesini istediğimdendir..
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "NUR_CAGDAS..." (23.05.2014, 22:19)
Yine harika bir çalışma çıkmış ortaya Nurum...Güzel emek ve paylaşım için teşekkürler arkadaşim...
Şarkı seçiminde süper, çok sevdiğim bir parca herşey harika olmuş
Ayrica aydinlatıcı ,güzel açiklama için ZENOBİA ablaya çok teşekkür ediyorum ...