Es-Selamu Aleykum Değerli Dostlar ! Ben Flatcast Radyo Kullananlar İçin Bir Hizmet Yapmayı Düşündüm , Benim Vps Sunucum Ve Bayi Hostingim Mevcut , Diyorum ki Flatcast Radyo Kullanan Kardeşlerim İçin Ücretsiz Cpanelli Linux Hosting Versem , Özellikleri Olarak Şöyle Açıklayım :
Ücretsiz Linux Hosting :
Türkçe Cpanel Sistemi
2 GB Ftp Alanı
5 GB Aylık Trafik
Sınırsız MySQL Veritabanı
Sınırsız Sub-Domain Ekleme
1 Adet 1 Yıllık Tk Domain Hesabı
Bütün Alt Özellikler Sınırsız
Değerli Arkadaşlar , Dediğim Gibi Bir Hizmet Yapmayı Düşündüm , Sizlerinde Fikrini Almak İsterim Şayet Atılan Yorumlarda Olumlu Cevaplar Gelir İse ,Bu Hizmeti Başlatalım Ve Kardeşlerimize , Bacılarımıza Ücretsiz Linux Hosting Verelim , Yabancı Sitelerden Hosting Almaya Muhtaç Olmasınlar , Ben Vps Sunucu Almışım , Bayi Hostingimde Mevcut .
Ben Niyetimi Sizlerle Paylaşmak İstedim , Velakin Şunu Diyeyim : Benden Aldığınız Hostingi Adult - Warez Veya Upload Sitesi Olarak Kullanmayacaksınız.
Kullanabileceğiniz Seçenekler : Flatcast Radyo Sitesi , Forum Sitesi , Gibi Siteler Kurabilirsiniz..
Benim Bilgilerim :
İrfan Yaman
Adıyaman/Merkez
Msn Adresimi Yazmayım , Forum Kuralı Olarak Yasak Olabilir , Bu Nedenle Banlanmayalımm Yöneticiler Kabul Eder İse Mail Adresimi Yazarımm . Özel Mesaj Yoluyla Benimle İletişime Geçebilirsiniz..
Herzaman Teknik Destek Verilecektir , Herhangi Bir Sorun Yaşamazsınız . Bana Dua Etmeniz Yeterli Olur , Herhangi Bir Ücret Talep Edilmeyecektir , Amacımız Müslüman Kardeşlerimizin Sıkıntılarını Ortadan Kaldırmaktır , Vesselam ..
Değerli Dostlar , Yorumlarınızı Bekliyorum ..