Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Radyo ismi gözükmesi
iyi calismalar olsun sayin admin arkadaslar radyomuzun isimle cikmasi icin rica edicektim sizden yardimalriniza bekliyorum simdden cok tskler ederim basari,larinizin devamina diliyorum
sid 1485592 Radyo isim,i HawaLı Emekleriniz Hörmetler ederim simdiden
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Atilla_Ky" (9.03.2016, 15:08) düzenleme sebepleri: Başlık duzenlendi
Merhaba;
SID numaranız Havalı Fm olarak, Önerilen Radyolarımıza eklenmiştir.
Kriterlerimizi sağlamaya lütfen devam edin, aksi denetimlerde tespit edildiği zaman isminiz kaldırılacaktır bilginiz olsun.
İyi yayınlar.
Selam
Selam öncelikle emeklerinize Çok tsler ederim sizelere hawalı fm deqilde sadece HawaLı Olarak yazmanizda sakinca varmi mümkünmü acaba Tekrardan emekleriniz hörmet ederim Çok Tşkler
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "gazmiz" (11.03.2016, 00:51)
Flatcast kayıtlarında Radyo ismi ne ise Önerilen Radyolar'a da aynı isimle kayıt yapıyoruz.
Selam
meraba ama cok örnek radyo var sadece radyo i,smiyle mesaLa sihirlitebesüm qibi Son Nokta radyo qibi sonuda fm yok yani bunun qibi cok örnek radyo qösteribilriim bizim de radyonun ismi hawalı sadece fm yazani kaldirmaniza istedim
Bu mesaj 2 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "gazmiz" (11.03.2016, 19:40)
Flatcast kayıtlarında Radyo ismi ne ise Önerilen Radyolar'a da aynı isimle kayıt yapıyoruz.
gazmiz,
Yetkili arkadaşımız gerekli cevabı vermiş. Flatcastta kayırlı isim neyse önerilen radyolarda aynı şekilde gecer
mesaLa sihirlitebesüm qibi Son Nokta radyo qibi sonuda fm yok
verdiginiz örneklerde flatcast kayıtları ne ise o sekildedir önerilen radyolarda aynı şekilde geçmektedir
sizin radyonuzda flatcast kaydı ne ise o şekilde geçmiştir