Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Blogcu siteme sehir gösteren kod
Slmm arkadaslar,siteme hangi sehirden girildigini gösteren Webstats eklemek istiyom ama sadece ismini biliyom kodları nası alıcam siteye nasil eklicem bilemiyom ltf.. bana yardımcı olurmusunuz sitem blogcu yardımlrınızı beklıyomm simdiden cokk ama cok tsk.lerrrr
Webstats istiyorsan, üye olup, email'ine gelen kodu <body> </body> kodlarinin arasina index'in icerisine eklemelisin.
Üye olmadan olmuyor maalesef:
http://webstats.motigo.com/
Sevgilii meral ,yardımın için cokk cokk tsk.lerr sanirim anladım yapabilirim. iyikii warsınızz emegi gecen tüm arkadaslarımızın emeklerine we yüreklerine salıkkk tkr. tesekürler.sevgilerimleee
(
yardımın için cokk cokk tsk.lerr sanirim anladım yapabilirim. iyikii warsınızz emegi gecen tüm arkadaslarımızın emeklerine we yüreklerine salıkkk
Rica ederiz, görevimiz
slmmm sehirr gösteren koduuu sizden rica ede bilirmiyim
Bakın üst kısımda nasıl yapacağınız anlatılmış.
Ayrıca mesajlara RAPORLA butonu değil de CEVAPLA butonunu tıklayarak mesaj yazabilirsiniz.