bBir Zaga Programı Müslüm Gürses - Ben şimdi düşünebildigime göre varım >tabi.>Okan Bayülgen - Bunu birisi daha söylemişti baba>Müslüm Gürses - Olabilir, bizden duymuş söylemiştir mümkündür o da>bizim kardeşimizdir.>
>Seren Serengil: Ay cok guzel soylediniz, yani kendimi jiletleyesim geldi>>>Muslum Gurses: Ne jileti, milenyuma girdik>
>Ornegin para konusunda bi yerde soole bisii demis :>"Para amac degil arac olmali, cok afedersin kopege para versen yer>mi? Ekmek versen yer"..>
>Reha Muhtar- Muslum Bey, Van Kedilerine sizin muziginizi>dinletiyorlarmis. Yorumunuz nedir, efenim?>Muslum Gurses- Eeee, burdan butun Van Kedilerine selam ediyor onlari >opuyorum.>
>Muslum Gurses ilk sahneye ciktigi kiyafetinin renginin lacivert>oldugunu iddia eder, karisi duzeltir mordu diye:>- Canim ha lacivert ha mor. Ne farkeder?>
>Bir konserinde Paramparça'yı söyledikten sonra seyircilere:>"Yaw kasedim çıkalı daha iki gün oldu hepiniz ezberlemişsiniz parçayı>helal olsun">diyerek milleti gülme krizine sokan adam Müslüm Gürses.>
>Hakan Taşıyan ilk çıktığında "arabeskin yeni peygamberi benim" diye>bir açıklama yapar.>Müslüm Gürses'e de bu açıklama hakkında ne düşündüğünü sorarlar.>Cevap: - Ben öyle bir peygamber gönderdiğimi hatırlamıyorum
abi bu adam bir başka ya baba harbiden param parcda koptum zaten