Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

1

Friday, 22.06.2007, 11:56

müslüm ßaßædan inciler

bBir Zaga Programı Müslüm Gürses - Ben şimdi düşünebildigime göre varım >tabi.>Okan Bayülgen - Bunu birisi daha söylemişti baba>Müslüm Gürses - Olabilir, bizden duymuş söylemiştir mümkündür o da>bizim kardeşimizdir.>
>Seren Serengil: Ay cok guzel soylediniz, yani kendimi jiletleyesim geldi>>>Muslum Gurses: Ne jileti, milenyuma girdik>
>Ornegin para konusunda bi yerde soole bisii demis :>"Para amac degil arac olmali, cok afedersin kopege para versen yer>mi? Ekmek versen yer"..>
>Reha Muhtar- Muslum Bey, Van Kedilerine sizin muziginizi>dinletiyorlarmis. Yorumunuz nedir, efenim?>Muslum Gurses- Eeee, burdan butun Van Kedilerine selam ediyor onlari >opuyorum.>
>Muslum Gurses ilk sahneye ciktigi kiyafetinin renginin lacivert>oldugunu iddia eder, karisi duzeltir mordu diye:>- Canim ha lacivert ha mor. Ne farkeder?>
>Bir konserinde Paramparça'yı söyledikten sonra seyircilere:>"Yaw kasedim çıkalı daha iki gün oldu hepiniz ezberlemişsiniz parçayı>helal olsun">diyerek milleti gülme krizine sokan adam Müslüm Gürses.>
>Hakan Taşıyan ilk çıktığında "arabeskin yeni peygamberi benim" diye>bir açıklama yapar.>Müslüm Gürses'e de bu açıklama hakkında ne düşündüğünü sorarlar.>Cevap: - Ben öyle bir peygamber gönderdiğimi hatırlamıyorum

abi bu adam bir başka ya baba harbiden param parcda koptum zaten

maxma

Profesyonel

• Özel mesaj gönder

2

Tuesday, 27.11.2007, 03:26

Bir Zaga Programı Müslüm Gürses - Ben şimdi düşünebildigime göre varım >tabi.>Okan Bayülgen - Bunu birisi daha söylemişti baba>Müslüm Gürses - Olabilir, bizden duymuş söylemiştir mümkündür o da>bizim kardeşimizdir.>

Baba ne derse Dogrudur:D

i-rem

Profesyonel

• "i-rem" bir kadın

• Özel mesaj gönder

3

Tuesday, 27.11.2007, 08:10

:lachab: :lachab:

ya adam komik artik damar sarkilarida dinlenmez....

Peygamber ha :lachab: Allah cezanizi verecek :D

AnkaraLee

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

4

Tuesday, 27.11.2007, 08:55

damar SarkiLari birakti rack SöLüyo artiq baba rakci oLdu o :D :D

SeToM

Stajyer

• Özel mesaj gönder

5

Tuesday, 27.11.2007, 14:58

>Bir konserinde Paramparça'yı söyledikten sonra seyircilere:>"Yaw kasedim çıkalı daha iki gün oldu hepiniz ezberlemişsiniz parçayı>helal olsun">diyerek milleti gülme krizine sokan adam Müslüm Gürses.>

sanada helal baba yaa koptum vulla :haha:

• Özel mesaj gönder

6

Thursday, 28.02.2008, 18:23

ama ankaralee baba kafa sallayarockrock söylenmiyecegini tüm dünyya gösterdi bikere babadan başka varmı her tarzı okuyabilen yok onun için ne okursa okusun yeterki konussun ama o konusanda söyleyende baba olsun biz baska bişey istemiyoz mayısta yeni albüm gelio bakalım eskisi gibi gelemez ama yinede arabesk geliyoo saygılarrr... müslüm baba ne diyorsa dogrudur hakan tasıyana söyledigi laf da dogru haşa baba allah değil ama hakan taşıyanda peygamber değil haşaa ya öyle işte:D hakana cevap yine babasından

7

Friday, 20.04.2012, 00:22

paramparça esprisi harikaydı :)