Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
iki satır yazıp gecilmeyecek kadar güzel olmus kuzum indexsin
ne yorum yazsam az olur gercektende..
basından demiyomuydum ben bu işin kraliçesisin sen diye..
sana ünvan gerekiyo artık birde
As kraliçe..
kurdelamıda takimm ben şimdi bi üst sınıfa gecme kurdelası olsun
GüzeL Yorumun İçin Çok TskLer Moçkom KurdeLe için de ayrıca Çok TskLer sevdiğim renk(: GönüL ne Ünvan İster nede KurdeLe İndiren arkadaşLarın ALLAH razı oLsun demesi bana en güzeL Hediye
Seninde Yorumuna SağLık Masum Bacım İndexLe temaLarı takım yaptığım İçin tema böLümüne ekLemek istemiyordum Hepsi 1 yerde oLmasını İstiyodum düşündüm nasıL yapabiLirim diye böyLe denedim oLdu sanırım KuLLanan arkadaşLar güzeL yayınLarda kuLLansın İnşaLLah..Rabbim razı oLsun
Oy oy oyyyy çok ama çok güzel tam bir dini index olmuş ellerine,yüreğine sağlık kraliçem.Allah senden razı olsun
İlahide en sevdiğim ilahidir "SEVDİM SENİ MABUDUMA,CANAN DİYE SEVDİM" Sabah sabah hem dinledim hemde seyreyledim sağol Mavişim