Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Bu kötü insanlık dışı vahşeti
paylaşım yaptığın için tşkler
Söylenecek çok şey var ama Sözün bittiği yer (
Rabbim hiç bir canlıya yaşatmasın inşallah
Rabbim'den rahmet diliyorum
Rabbim yakınlarına çok büyük sabırlar versin
münevverler sibeller özgecanlar ve nice isimleri unutulmuş gündemden düşmüş kardeşlerimiz, anısına olsun bu çalışma
Çok anlamlı bir çalışma olmuş Eray. Emeğine yüreğine sağlık. Her gün artan kadına şiddet ve ölümlerin bir yenisi daha yaşandı bugün. Dilegim bu acıların bir an önce bitmesi. Artık bu haberler endişe veriyor.
Emeğinize yüreğinize sağlık Eray bu çok özel anlamlı çalışmanız için teşekkürler.Keşke böyle bir olay yaşanmasaydı güzel kızımız hayatta olsaydı. paylaşımınız ve düşünceniz için teşekkürler.
İki kız çocuğu annesi olarak günlerdir bu olayı aklımdan çıkaramıyorum.Özgecanın çektiği acıları düşündükçe içim acıyor anne ve babasını düşündükçe Allahım dan onlara bol bol sabır diliyorum.Bu cinayeti işleyen yaratığın yaşamaması gerektiğini düşünüyorum. Daha öncede yaşadık böyle acıları bunun son olmasını diliyorum.Öyle acı ve nefret doluyum ki ne söylesem az gelecek.Kızımıza Allahtan Rahmet ailesine sabır diliyorum ...
Emeğinize yüreğinize sağlık Eray bu çok özel anlamlı çalışmanız için teşekkürler.Keşke böyle bir olay yaşanmasaydı güzel kızımız hayatta olsaydı. paylaşımınız ve düşünceniz için teşekkürler.
İki kız çocuğu annesi olarak günlerdir bu olayı aklımdan çıkaramıyorum.Özgecanın çektiği acıları düşündükçe içim acıyor anne ve babasını düşündükçe Allahım dan onlara bol bol sabır diliyorum.Bu cinayeti işleyen yaratığın yaşamaması gerektiğini düşünüyorum. Daha öncede yaşadık böyle acıları bunun son olmasını diliyorum.Öyle acı ve nefret doluyum ki ne söylesem az gelecek.Kızımıza Allahtan Rahmet ailesine sabır diliyorum ...
Emeğine sağlık, paylaşımın için teşekkür ederim Eray. Toplumsal bir gerçegi temanda iyi işlemişsin abisi.. Asla dayanılmayacak bu bu vahşete artık BİR SON olsun anlamındakı tüm ulus olarak her ortamda destek vermemız gerekmekte. BIZLERDE DURRRR DIYORUZ BU VAHŞETE