Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
dj yazısı isteyenlere yazı iste seninde olsun
1-
2--
3--
4--
5--
6--
7--
8-
9-
10-
11-
12-
13-
14-
15-
16-
17--
18-
19 -
20-
21-
22-
23-
24-
25-
26-
27-
28-
29-
30-
31-
32-
33-
34-
35-
36-
37-
38-
39-
40-
41-
42-
43-
büyük gelen yazıları url ile atın
http://www.directupload.net/index.php?mode=upload
BU ATRESDEN GÖZATDAN YAZIYI BULYAZININ USDUNE BIR SEFER TIKLA SONRA AC DERSIN UTLOANT STARTEN TIKLA EN ALTDAKI ATRESI
KOPYALA
MAVI YERI TAKIP ET URL YAZAN YERI TIKLA ORDAKI YAZILARI SIL SONRA ORAYA YAPISDIR
YADA ALATURKADAKI YAZININ USDUNE SAG TIKLAYIP ÖZELLIKLER SONRA URL ATRESINI GÖRUSUN ONU KOPYALA YAPISDIR ORDANDA KOYABILIRSIN PISI INDIRMIS OLDUGUN YAZIDA URL GÖREMEZSIN PISINDEKİ YAZINDA ARAMA URL İ
KOLAY GELSIN DENE YAPAMICAK OLURSAN DAHA DETAYLI ANLATIRIM
[i]not begendiginiz modeli numaralarıyla belirtirseniz sevinirim
www.damlafm.com
desing isom
slm benim icinde isim yaparsaniz sevinirim BeRDaN bu sekilde olursa sevinirim tsk ederim
slm süper olmus. bende dj sırma ıstıyorum mumkunmu şımdıden teşekürler.
eline saglık güzel calışma bende "DJ.USTA-DJ.RÜZGAR-DJ.KRALL-DJ.ASİ-DJ.TUGBA- bunları yazarsan sevinirim.
slm benim icinde isim yaparsaniz sevinirim BeRDaN bu sekilde olursa sevinirim tsk ederim
tsk ederim guzel olmuslar ellerine saglik birde DJ SuDe niki yaparsan cok sevinirim harika olmuslar nikler
slm ben atiLLA & HAtice rica edebilirmiyimm
Dj Asik*Antepli yapabilirmissin benim icin
selam güzel calışmaların var emegine sağlık bende dj yukarıkaleli dj merden...dj nakreb olarak istesem ayıp olmaz dimi .. şimdiden teşekkür ederim
selam güzel calışmaların var emegine sağlık bende dj yukarıkaleli dj merden...dj nakreb olarak istesem ayıp olmaz dimi .. şimdiden teşekkür ederim
selam güzel calışmaların var emegine sağlık bende dj yukarıkaleli dj merden...dj nakreb olarak istesem ayıp olmaz dimi .. şimdiden teşekkür ederim .
rica etsem bir kacta dj eliff yazarmisiniz simdiden tskler
tşk ederim, eline ve emegine saglik .
emegine saglık teşekkür ederim ama merden istemiştim birini merdem yapmışım merden olarakta verirsen sevinirim. selamlar