Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
php flatcast radyo portal
İsteyene full php radyo portal kurabilirim
isteyenler edit a msn adresleri atabilirler yada pm ile
Siteini içeriğinde Duyuru bölümü,Radyo,ziyaretçi defteri,linkler bölümü
istyene forum,herkese youtube videolar vs
site nuke ustune kurulacaktır..
şimdilik o kadar çok kişiye yapamam okul nedeniyle ama elimden gelddi kadar yarımcı olurum
:flex: :flex: :flex:
Wizard-X, oncelikle aramiza hosgeldin, acmis oldugun baslik icinde tesekkurler, butur konuda yardima ihtiyac duyan cok arkadasimiz var, basarilar..
Teşkkürler Elimden gelddi kadar yardımcı olmaya çalışcam..
Wizard-X, İmzan cok dikkat cekiyor sence AGK ye uygun Mu ?
Bana bitane php radyo kurarsaniz sevinirim
kardesim valla bende isderim ben biraz acemiyim yardım edersen sevinirim
sizlere yardımcı olcam pm attım sizlere sincom snn siten blogcuda ona nasıl php kurca istersen bi free host al www.byethost.com öneririm.
ways php kurcam felan ama sonradan kaçma bunun son yok sana söylüyüm
bnm işler olamasa sana destek verirdim kardeş inan ama bnde ayda yılda bi tasarım yapabiliyom
)
yok kaçmam işte ilk site bitti
Wizard-X, eline saglik gercekten guzel olmus, ama bitmis istegi yeni yazdigin cevap icinde eklersen daha uygun olur, surekli ilk mesaji editlemen gerekmez, paylasim icin tesekkurler..
Wizard-X, emegine saglik güzel olmus
index
Wizard-x Kardesim sana cok tesekkür ediyorum emegin sonsuz Sitemi güzel yapmisin cok sagol
www.televole-fm.co.cc
reklamdan baska birsey yok bu sitelerde,
her iki linke tiklayinca en az 5 popup penceresi aciliyor :spam:
basligi siliniz lütfen
Re: index
Wizard-x Kardesim sana cok tesekkür ediyorum emegin sonsuz Sitemi güzel yapmisin cok sagol
www.televole-fm.co.cc
merak ettim, neyi güzel yapmis?
reklamlarimi ?! :kopx:
FINDIK Arkadasim sitede bi problem var Merakini sonra alirsin.
Siteyide görmeden bence yorum yapmayin
Sitede spam yok onuda yazayim buraya
Hatayi kaldirmaya calisiyor arkadasim Wizard-x
:g150:
dun siteyi kendimde gordum gercekten sade ve guzeldi, ama bugun hata mesaji var siteye tiklayinca, o yuzden beklemenizi tavsiye ederim..
Kusura bakmayın freehostta boyle oluo işte kapatıolar sitei bu 2.oldu bikere taşıdım şimdi tekarar taşicam ufff kusura bakmayın
reklamdan baska birsey yok bu sitelerde,
konu yeniden eski yerine alinmistir, sitede sorun yok..