Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Cumaniz simdiden Mübarek Olsun
.
cami önlerinde bekleyen meleklerin cumaya gelenlerin isimlerini gümüş kalemlerle defterlere yazarlar Her Müslümanın amel defterlerinini gümüş kalemlerle yazılması dileğiyle hayır ve dua ile
Cumanız mubarek olsun Amin!!!
HAYIRLI CUMALAR DİLERİM..
Allahım, Sen, benim Rabbimsin;
Senden başka ilâh yoktur.
Beni Sen yarattın; ben, Senin kulunum ve gücüm yettiğince Sana olan ahdime ve vaadime bağlıyım.
İşlediklerimin (kötülüklerin) şerrinden Sana sığınırım. Üzerimdeki nimetlerini itiraf eder;
günahlarımı da ikrar ederim. Beni bağışla. Zira günahları bağışlayan ancak sensin.
Cuma"mız Mübarek olsun Hayırlı Nurlu cumalar.
www.Kocyazifm.com
Amin....
.
cami önlerinde bekleyen meleklerin cumaya gelenlerin isimlerini gümüş kalemlerle defterlere yazarlar Her Müslümanın amel defterlerinini gümüş kalemlerle yazılması dileğiyle hayır ve dua ile
Cumamız mubarek olsun Amin!!!
.
Mübarek Cuma gününün herkese hayırlara vesile olması diler dua ile cumamız hayırlı mubarek olsun AMİN !