Giriş yapmadınız.

• Konuyu başlatan "erdi_yuksel"

• Özel mesaj gönder

1

Thursday, 25.09.2008, 01:01

Hata

Ben yeniyim radyoya önceden giriyodum şimdi girmeyi deneyince altaki hatayı alıyorum nedeni nedir acaba yardımlarınızı bekliyorum.

Information

Flatcast uses P2P-technology. Currently there is no node, which could deliver you the stream data. If only a small number of viewers join the stream, the reason for the problem might be at the others. If you got the problem more often, the most common reasons are:

You have installed a "Personal Firewall" like ZoneAlarm, XP Firewall etc. Open within this firewall port 40123 for UDP.

You are connected via a router/firewall with the internet, which blocks UDP frames. Create a fixed mapping on port 40123 to the sender PC. Some explainations how do this you will find at www.portforward.com

teşekkürler..
Saygılar.

• "beratcan" bir erkek

• Özel mesaj gönder

2

Thursday, 25.09.2008, 01:11

erdi_yuksel,

You have installed a "Personal Firewall" like ZoneAlarm, XP Firewall etc. Open within this firewall port 40123 for UDP. senin pc de ya bunlardan herhangi birisi yüklü portlarını kaptıyor

veya modem port ayarlarında herhangi bir sorun oldu önce modem port ayarlarını bi kontrol et sonra tekrar rardyoya girmeyi dene olmassa ozaman yardımcı olalım ama önce sitede aramayı kullan modemlere nasıl port açıldığını öğrenmek için forumda bi çok başlık var port sorunlarınla ilgili

i-rem

Profesyonel

• "i-rem" bir kadın

• Özel mesaj gönder

3

Thursday, 25.09.2008, 01:30

erdi_yuksel, beratcan arkadasimizin dedigi gibi sorun güvenlik duvari engeli ve/veya port ayarlari...
Ne demek istedigimizi anlaman icin adminin hazirladigi bu basligi biraz zaman alsada okumani tavsiye ederim:
[list]P2P Hatalari ve Aciklamalari[/list]