Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
KARDELEN74 YAZARMISNIZ TSK SIMDIDEN
cok güzel calismalar
eline yüregine pc ne saglik cok güzel seyler cikarmissin. Benimde isteğim olcak yaparsaniz cok sevinirim. YAREN-FM1 DJ. YALÇIN DJ.HİCK_MET DJ.YAGMUR DJ. YESİL DJ. DERYA biraz fazla oldu ama kusura bakmayin TESEKKÜRLER :thx:
slm ben guzel bir dogum gunu yazısı rıca etsem dj hasret sımdıden tsk
slm ben kererfm den dj hasret sızden guzel bır dogum gunu yazısı rıca etsem sımdıden tsk
gamze1,
Evet Tekrardan MerhabaLar ArkadasLar Konumuz Uzun Bir Aradan Sonra Tekrar Acildi.... Yanliz Sizlerden İstedigimiz Tek Bir Konuya DikkaT Etmenizdir...
1 Lütfen Yazdirmak istediginiz Yazilari Nasil İstiyorsaniz Öyle Yazin
2 Yazi RenkLerinizi Yazin
3 Fon Rengi Nasil İstiyorsani Öyle Yazin
4 Boyu Eni Kaça Kaç olacaksa onu Yazin MeseLa 18 x 18
5 Her üyemizin 3 Hakkı vardir Hic bir üyenin Kimseye Hakkı Geçmesin
Siz Bunlari Yaparsaniz Ne Bizi Yormus Olursunuz Nede Biz Kötüsunu Yapariz Allaturkaa Ailesi Olarak Elimizden Gelenin En İyisini Yapmaya Gayret Gösteriyoruz Simdiden Herkese Tesekkürler..İyi ForumLar..
SLM BUNU DAHA DEĞİSİK BİR SEKİLDE YAPMAN MÜMKÜNMÜ ŞÖYLE BİRAZ PARLAK OLSUN VE YAZI TİP HOS BİŞE OLABİLİRMİ
bende istiyom, cok güzeller yaaaaaaaa
*DJ*SHiRiNNN*SEDA*
gümüs rengi olsun yaa altin parlak bisey
yazi normal kücük
yukardaki gibi fazla büyük olmasin.
cok tskler simdiden
tesekur ederim emegin ve paylasimin icin
KARDEŞ BİDE BÜYÜK HARFLE CAFCAFLI Bİ DJ KONELAB YAPARMISIN SIMDIDEN TESEJKKUR EDERIM BIDE SAĞLIK FM DİYE
bende dj yeşim istiorum.yazarsan sewinirim.
gifler cok guzel arkadasim paylasim icin tsklr bir de benim icin yaparmisin Dj DeDe die arka fon siyah olsun simdideden tsklr
sLm ya bende isdiye biLirmiyim LütFen...
o yukarda kumcuLaLiLar fm ilk sayfada ustteki resimLi oLan gibi bide bana yapa biLirmisiniz LüTfen alttaki yazida oLsun Lütfen...
RaDyO-SuSquN
VazgeciLmez TuTKunuz
diye hersey icin sagoLun....
DJ EKOPC SİZLERLE Yazarsaniz çok sevinirim..simdiden tsk.ederim........
slm kardeş
www.yalovasporforum.com ve www.yalovayalova.blogcu.com bide RAdyo_taxi
Radyo Turkiyemiz yazarsa Sevinirim Renkleri felan isme uygun olsun sana kalmıs (banner) (:
Şimdiden TSKLER
kardes benimde bir istegim olacak

GavurGolu Fm...Gavurgolulerin Tek Adresi

arka plan siyah yazılarda black silver olursa çok sevinirim şimdiden ellerine sağlık bekliyorum çok ugrastım ama yapamadım ben yardımına ihtiyacım var...saygılarımla Serok Bekir