Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
MeLodi, payLaşim için tşkLer. Cam kiriklari, isimli temadaki erkek resmini koymasaydin daha güsel olurdu bence.
ben onu ben onu erkek teması olarak tasarladım gerçi bayanında erkeginde kullnabilecegi bir tema oldu artık indirecek arkadasların secimine kalmış
))
Bu mesaj 5 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "…›°EFE°‹…" (1.03.2014, 16:26)
Yorum yapmadan gecemeyecegim kusura bakma ben yazmıyorum herkesin yazdığını sadece ve sadece kopyalıyorum.
(( Elinize emeğinize sağlık, güzel paylaşım için teşekkürler... Günlük 20 boyle yorum X 30 1ayda = 600 ileti x 12 ayda = 7.200 toplam ileti Profesyonel üye oldum yaşaşın))
Çalışmaya bakan yok zaten millet yazmak icin yazıyor.
Yorum yapıcı yada düzeltici olur bence (( Elinize emeğinize sağlık, güzel paylaşım için teşekkürler. denince neyi düzeltiyon oda merak konusu.. :![]()
* Meselal Son Temada Mini etekli bir bayan Kırmızılı ekranın en önünde arkasında DENİZ ve Yol kenarıda bekliyor mu havadamı asılmıs beklıyor ne alaka simdi neyi ifade ediyor radyoya giren temada önce bayanımı gorecek sonra manzaraya bakacak bu tema merak ettim.
Kimse üzerine alınmasın buda benim yorumum
Kardeş allah yolunu açık etsin
alınmadımda güCenmedimde dedim gibi saygı duyarım ama her temada bir msj vermek amacımda yok.....
begenende sagolsun begenmeyende kimse kimseye zorla indirtemez yada zorla kullancaksın bu temayı diyemez insan NE GÖRMEK ISTERSE ONU GÖRMEK İSDER SIZIN NIYETINIZLE BAKMADIM AMAC GÖRSELLİK SAYGILAR)))) AYRICA TEK TEMA ÜZERİNE YORUM YAZMANDA HAKSIZLIK DEGİLMİ BANA
yorum meselesine gelince beni ilgilendirmez yok usta olmusum yok süper üye olmusum evet bende yazarım o dediniz yorumlardan ama yazarken en azından bakmısım o temaya bencillik yapıpda sadece kendime bakarım gerisi önemli degil deyip gecmemişim kendi eksiklerini bazen en acemi kisilerde bile görebiliyor insan amaçda yorum yapıyım süper usta üye olayım degil merak edipde bakmam en basit örnek kendimden vereyim temalarıma kimler yorum yapar bakarım hazarbey temaların ustası ama bi gün bana bi yorum yapmıs evet elesdirmis ve hatalarımıda iletmis ve begenisinide iletmis beni ama hosuma gitti demekki ilgisini cekmisim temalarımla kısa yorumda olsa yorum yorumdur insana tema yapma isdegi verir
)) ay ne cok konustum sabah sabah ))) Bu mesaj 5 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "mel0di" (2.03.2014, 11:56)
Bu mesaj 3 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "…›°EFE°‹…" (3.03.2014, 15:41)