güzel çirkin ayırmam. hepsi başım üstüne..
..çekerim her kahrını...bileceksin haddını.insanlar meyve gibi. önce topla.
hepsini.eziği,çürüğü at çöpe. defolu mal pazara.iyisine dikkat et.gözün gibi ..sar, sarmala...gerisini takma kafana..
herkes yerini kendi.belirler.ister başım üstüne..ister ayağımın altına.
İlk temamı anımsadım ve gercekten cok mutlu olmustum hatta tarifi olmayan birsekılde mutlu olmustum. temayı bana veren arkadasa cok tesekkur etmiştim o da bana fazla birsey yapmadığını allaturkaa'dan aldığını ve temanın bir başkası tarafından yapıldığını söylemişti. İçimden temayı yapan kişiye ALLAH RAZI OLSUN demiştim ve o zamanlar ben allaturkkaa'yı daha bilmiyordum ve hiç tanımadığım hiç bilmedim kişi beni mutlu etmiş ve yine aynı O kişi Bir ALLAH RAZI OLSUN almıştı.
Demem o ki ; Bildiklerimizi, bilmeyenle karşılıksız paylaşmak ve hiç bilmediğimiz bir kişiyi farkında bile olmadan mutlu etmek hatta duasını almak gibi guzel birsey olmasa gerek... o yüzden durmak yerine daha fazla paylaşmak ve bilgilerini aktarmak
beni seven ölümü göze alır dermiş kardelen;
ondanmış dağların yamacında karların altında saklanması.
bu kadar bencil olma kardelen. seni seviyorum.ama benim canım emanet.
..ne seni sevmekten vaz gecerim.nede emanete ihanet ederim...
ben dağları aşarım.sende karları erit.....
Haddini aşmamak, kalp kırmamaktır edep.. Dedikodudan, haksızlıktan ve ithamdan uzak durmaktır edep.. Eyvallah kelimesi üzerine kafa yormaktır.. Bilmediğin konuda susmak, bildiğin konuda ahkâm kesmemektir edep.. İnsan ayrımı yapmamaktır.. Aşırılığa gitmemektir.. ‘
ince düşün ,güzel söyle,merhamet et...
üzeninde olur inçiteninde ama asla vicdanın seni sorgulamaz.....
gün gelir sen rahata erersin ,seni incitenlerin asla huzuru olmaz...
2.Mart'ta tüm Türkiye'deki hatta yurtdışındaki hayvan severler,aktivistler,gönüllüler İstanbul'a geliyor.
O güne kadar biraz yoğun olacağız malum hazırlıklarımız, çalışmalarımız olacak
Her şey Rabbimizin sessiz kullarının sesi olmak için