Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
ne zaman ; omzuma bir el dokunsa.uyanırım derin uykularımdan.
can son nefesınde.yaşamaktan,ölmekten korktuğumdan değil.omzumdaki yara
usulca hem acele sıkar boğazımı ....
kırık camların üstünde yatarım aylarca.güç bela toplarım vücudumun etrafa dağılmış parcalarını...
zor uykulardan uyanırım .bir sabah odamda bahar,yastığımda yeni doğmuş beyaz papatya.sıcacık gülüşüyle penceremde güneşi...
yeniden doğmuş gibi kalkarım yatağımdan.acarım yüreğimin kapılarını ardına kadar.
takii o el omzuma dokunana kadar.....
....ne var az birazda yüreklere dokunabilsek...
EDEP OLMADIKCA ASALETiN FAYDASI OLMAZ!!!...
Gönlüme kurulmuş Cehennem olsan,
En güzel Cennete değişmem seni !!!
Yalan söyleyip soru işaretinin eğribüğrü şeklini almak yerine,dürüst ol,ünlem gibi dimdik noktayı sen koy,üstüne laf söylettirme !!!

Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

bir kere kırdınya kanatlarımı .bin kere mekkeye ucsan ne olur...
bir kere yıktın ya umut evimi bin kere bağrına bassan ne olur...
Kim İçin Değiştiğine Dikkat Et, Herkes Konuştuğu Sözler Kadar Delikanlı Değil.
Ben İnsanlığı İnsanlardan Öğrendim !!!
kimisi hasta , kimi çok yorgun , kimi soytarı..
kimi ayva nar kimi ot ......ben ömrü bahar..
bir tek senin ne olduğuna karar veremedim o kadar...
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Benimle aynı kategoride olmak için uğraşma, beyni yitir tek yönlü yola ters girmiş at arabasına dönersin
Bir Atilla_Ky sözüdür

Şımaracak kimsen yoksa hayat seni kocaman bir adama çevirir...