Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
EDEP OLMADIKCA ASALETiN FAYDASI OLMAZ!!!...
Şeytanla Her Savaşa Korkusuzca VARIM ...
İnsan Şeytanlaşırsa ...
İşte...! Ondan KORKARIM ...
İnsan Şeytanlaşırsa ...
İnsan Şeytanlaşırsa ...
Birini ayıplamakta acele etme. Senin geçtiğin yoldan geçmemiş, senin kadar hızlı düşünemiyor olabilir.
Unutma ki; Bir zamanlar sen de şu anda bildiklerinden bi haberdin.
~Malcoim~

Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Güzel olanı beğen.; iyi olanı sev.; doğru olanla yürü.; kıymetli olanın Yanında kal.; Sana değer vermeyeni koyver gitsin.
Ben İnsanlığı İnsanlardan Öğrendim !!!
"Bütün yapacağınız, insanların sizinkinden farklı davranışlara sahip olduğu gerçeğine saygı duymak ve diğer insanlarla birlikte kendi yolunuzda yürümektir."
~Judi James~
Omuzlarındaki yük arttıkça, yüreğinin acısı artıyor.
Bir yanda sorumlulukların, senden beklenenler, bir yanda hayallerin, yapmak istediklerin.
Üzerine eklenen hayal kırıklıkları, belki de en yakınından yediğin tokatlar.
Bu yüzdendir zaman zaman alıp başını gitmek istemen; bu yüzdendir sessiz çığlığın.
Benimse sana verebileceğim cümlelerim ve paylaşabileceğim bir fincan kahvem var.
Önyargısız, beklentisiz, zamandan, mekandan bağımsız.
Aret Vartanyan
Bir insanı değerlendirmenin en iyi yolu; Konforlu ve mantıklı bir ortamda nasıl davrandığına değil,
mücadele ve uyuşmazlık durumunda nasıl bir duruş sergilediğine bakmaktır.
_____ Martin Luther King ____
Dünyada ki hiçbir insan, başka bir insanı eleştirecek, kınayacak, ve ayıplayacak kadar masum değildir ! —
İnsan Şeytanlaşırsa ...