Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
TV acık o bana bakıyor
Tv seni mi seyrediyor abim
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

TV acık o bana bakıyor
Tv seni mi seyrediyor abim

aynen abimm
Hayat kısa Kalp kırmaya Degmez
Müge Anlı
Sevda nerede? evine gerid dön!!
ne güzel kahvaltı programı
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Müge Anlı
Sevda nerede? evine gerid dön!!
ne güzel kahvaltı programı
abiii bende kaçtım evden banada çagrı yaparmısın soyle güzel bir pankartla
ÜÇ ADAM
Tabiki Müge Anlı'yı izliyorum.İlk defa canlı yayında cinayeti aydınlatıp kişiye itiraf ettiren program.
Bir anne olarak, bir eş olarak, bu toplumun bir bireyi olarak öyle güzel dersler alıyorum ki...
İZLEMİYORUMKİ PC BASİNDAYİM
&SeRaP&
CNN Türk haberler
Atv'de Nihat Hatipoğlu hocamızı dinliyorum...
Vatan Tv -- Güdüllü Ergün
Zalim anqara

Filim
"Annemle Yolculuk" Barbara harikasın yine
ULUSAL KANAL
€nGonG€
Çok Sevildiğimiz İçinmi Beğeniliyoruz !!
Yoksa
Çok Beğenildiğimiz İçinmi Seviliyoruz !!
İşte Bunu Bilemiyoruz..!
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "EngongeM" (22.01.2014, 23:06)
Az sonra izlicem
€nGonG€
Çok Sevildiğimiz İçinmi Beğeniliyoruz !!
Yoksa
Çok Beğenildiğimiz İçinmi Seviliyoruz !!
İşte Bunu Bilemiyoruz..!

Beyazı izliyorum.Önce Özge bir caz parça söyledi süperdi şimdide sesine hayran olduğum Ata Demirer hem çaldı hem söyledi harikaydı
ÇALIKUŞU