Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
him him da him Melisim......ben yine facine girdim ...lo arkinin şirlerine hayaran kaldim
bu nasil bir kalem nasil bir ruh hali nasil güzel bir insan.......bak aynen büle oldum
"Hava çok soğuk yine.Rabbim sen dışarda, soğukta, darda, zorda, hasta olanların yardımcısı ol
Şükür ki sıcak bir yerdeyiz,aşımız var,suyumuz var,işimiz var.Ama içim hüzünlü çünkü dışarda da canlarımız var.Of offf sevmiyorum soğuk havaları hüzün veriyor, dert oluyor bana.Keşke biraz daha rahat bir insan ola bileydim keşke.Sevmiyorum bu kadar hassas karakteri, yoruyor beni" diyor...
Birgün bir insan tanırsın.
Doğru bildiğin herşeyi silbaştan yazarsın !..
Diyo
Birbirimizi sevmemiz için birbirimize benzememiz gerekmez diyor o içimdeki ses

Axi bak uslu dur kızım,temalara yorum yazacağım tamammı? Uslu uslu otur sen şurda hadi kızım benim, afferin bak öyle işte
Radyoyu açtim nurum gelse artik diyor
Radyoyu açtim nurum gelse artik diyor
Geliyorum sedamm yettim garı deyo..
BEKLE
Hatırla ne zor zamanlar geçirdin, yenilmedin.
PES ETME
Bu kötü günlerinde miyadı dolacak
SABRET
Gün size muradınızı doğuracak
VAZGEÇME …
Belki de hiç ummadığınız kadar yakınsınızdır..
GÜLÜMSE
Güller açsın, dikenlerine rağmen
UNUTMA
Sonu muhteşem olacak diye düşün.
Bekle, pes etme, sabret, vazgeçme, gülümse, unutma

iyi geceler diyo
Bu gün günlerden pazar ve bana eyvallah.Hazneyle yemekleri yaptım.Dışardaki köpeciklerimiz aç susuz sevgiye hasret bizi bekler
Güzel Huzurlu Neseli Pazarlar dilerim...
Hayırlı pazarlar arkadaslar
tesekkurler melıs cay ıcın
çaymatik guzelmıs bızım kahveye bı tane almak lazım bundan
Güzel bi pazar tatili diyo o içimdeki ses
yanıt
Çek Vur İnsanları Üzenleri..... Heleki beni....
Her şey o kafanın içinde ama çoğu gerçek değil , ilizyon
acıktım diyo.. nasıl bi ses ti o korktum