Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

1

Thursday, 5.12.2013, 21:46

Radyolarda Bot Kullanımı

Arkadaşar Bot Konusu Hakkında Bilgisi olan varmı Flatda ust sırdakı bi kaç radyonun bot kullanıp Bunuda Flatın ana sayfasında Göründüğünü idda edenler oldu doğrumudur Bot konulur ama bunu flat sayfasında gorunmez diye bılıyorudum ama..

Oqus Pokus

Moderatör

• "Oqus Pokus" bir erkek

• Özel mesaj gönder

2

Thursday, 5.12.2013, 23:24

Evet doğrudur bu tür uygulama yapıp dinleyici sayısını botlarla yüksek gösteren radyoların var olduğu biliniyor.

Amaaa...
Flatcast sayım sistemini değiştirerek butür uygulamalara son verdi. İstedikleri kadar bot soksunlar, Radyo sayacı sayıyor ama Flatcast sayaçları bu botları gerçek kişilerden ayıklayarak doğru sayıyı ve botları dinleyicilere belirtiyor.

Bu konunun açıklaması daha önce yapıldı.
Bu başlıktan inceleyebilirsiniz Coklu Flatcast'a Bir Son [Flatcast News]

Flatcast sayaçlarının saydığı türden bot uygulamaları da var elbet ama bu uygunsuz ve aldatıcı bilginin forumda paylaşılması faydalı değil ve bir o kadar da zahmetli ve teferruatlıdır.

Bu tür hileli ve aldatıcı işlere girmeden herkese tertemiz yayınlar. :thumbup:

3

Saturday, 18.01.2014, 17:47

Bir Yolu Var Ama Flatcast Bunu Kulanimi Cok Adaletsiz Iyi Bir Ortam Kurup Emeyinizle Iyi Yayinmlarla Bunu Hakiyla Yapmaniz Dogru Olan Diyeri Haksiz Rekabet Buyuzden Bu Konuda Size Tavsiyem Emeye Saygi :1gözkirp:

4

Friday, 14.02.2014, 19:43

VMware Workstation Sorunu Yardim edermisiniz.?

Arkadaşlar Hepimizin bildiği Gibi VMware Workstation Sanal makine kulaniyoruz Ama Ben Kurdum pc Ye Nedense flatcastda sayi yapmiyo Yardımlarınızı bekliyorum soruN Nerde BuLamadim :bilmem:

• "Sonnoktam_35" bir erkek

• Özel mesaj gönder

5

Saturday, 15.02.2014, 13:28

Selamünaleyküm...
Bir zamanlar bir yerde okumuştum yine bu forum içerisinde fakat şimdi bulamadım...
Yanılmıyorsam aynen kısaca özeti şöyleydi FLATCAST ARTIK SAHTEKARLARIN SAHTEKARLIĞINA ORTAK OLMUYOR...
Yani kimse kimsenin hakkına tecavüz etmesin istiyor sanal sistemle dinleyici sayısını artırmak hile değil'mi ??? Haksızlık değil'mi ???
Neden kendi hakkınıza razı olmuyorsunuz ???
ALLAH sizin gibi düşünenleri ıslah etsin ...
Aslında yanıt yazmakta istemezdim fakat DADAŞ Olduğum için kanıma dokundu...
ALLAHA emanet olun ALLAH Yar ve yardımcınız olsun Doğru yoldan ayırmasın...

6

Sunday, 16.02.2014, 09:05

Flatcasta Ana sayfada agaörünen botlar

Arkadaşlar ve forum sakinleri Flatcasta bir bot olayı var ve flatcastın ana sayfasında bu botlar gorunuyor bununla ilgili bilgisi olan yazabılırmi çunkı bunu yapan bı kac radyo oldugu ıdda edılıyor..

7

Sunday, 16.02.2014, 09:13

BENDE BU KONUYU MERAK EDIYORDUM EVET SANAL MAKINE VIRTUAL PC DEN ATILAN BOTLARI SAYMIYOR BUNU BILIYORUZ AMA BUNUN BASKA YONTEMINI BULMUSLAR YANI BOT ATIYOLAR SAYIYOR

Oqus Pokus

Moderatör

• "Oqus Pokus" bir erkek

• Özel mesaj gönder

8

Sunday, 16.02.2014, 09:42

Evet doğrudur bu tür uygulama yapıp dinleyici sayısını botlarla yüksek gösteren radyoların var olduğu biliniyor.

Amaaa...
Flatcast sayım sistemini değiştirerek butür uygulamalara son verdi. İstedikleri kadar bot soksunlar, Radyo sayacı sayıyor ama Flatcast sayaçları bu botları gerçek kişilerden ayıklayarak doğru sayıyı ve botları dinleyicilere belirtiyor.

Bu konunun açıklaması daha önce yapıldı.
Bu başlıktan inceleyebilirsiniz Coklu Flatcast'a Bir Son [Flatcast News]

Flatcast sayaçlarının saydığı türden bot uygulamaları da var elbet ama bu uygunsuz ve aldatıcı bilginin forumda paylaşılması faydalı değil ve bir o kadar da zahmetli ve teferruatlıdır.

Bu tür hileli ve aldatıcı işlere girmeden herkese tertemiz yayınlar. :thumbup: