Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Ablacım ben çok beğendim
hani nasıl değerlendirip anlatıcağımı bilemedim bi değişik oldu
çok hoşuma gitti renkler özellikle harika (:
ve çok farklı![]()
)) çok değerli üstadım sayın zenobia tabiki çalışmanda kusur olarak bişey yorumlamıcam herşey gercekten harika olmuş özelliklede kendi üretimin olduğu için iki kez alkış heleki o fontları butona gömerek yazman harika ve usta bir düşünce yanlız benim birtek tasarım olarak bir görüşüm var bilmem hakverirmisiniz dj adı için ayırmış oldugunuz alt kısımdaki alanı ben yukarda butonların tam orta yerindeki o boşluğu değerlendirmenizi tercih ederdim birde kablo giriş yerlerinin soldakini giris ve kalın butonunun arasına o boşluğa sağdakinide diğer son iki butonun arasındaki boşluğa monte etseydiniz sanırım daha hoş dururdu ve chet alanıda gereksiz yere daralmamış olurdu tabiki bu eleştiri olarak değil sadece benim tasarım görüşüm olarak kabul edinn .. ama renk teknik ve dizayn harika eline saglık
Şuda bir gerçekki ben farkında iseniz dizayn konusunda eleştiri yapmam çünki dizayn temacının hayalgücüne bağlıdır,eleştirilerim veya yorumlarım simetri ve font lar üstünedir.