Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Çevremde akıllı geçinen saftirikler çok, bakmak yeter gülmek için
Erkek olmak ilahi bir mecburiyettir.
Adam olmaksa o mecburiyetin hakkını verebilmektir.
Kavga ve yalanlardan uzak bir hayat..MÜkemmel
Arabesk kisilerin yalan çırpınışları her zaman gülümsetmiştir beni
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Bazı kişileri görmezden gelmek..beni mutlu ediyor ama karşı tarafı daha da mutlu ediyor kesinnnnnnn
Yarın yine güneş doğacak
Tabiki allaturkaa'da dostlarla olmak
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Hayat güzel....
Soma dan güzel bir haber gelsin.
İNSALLAH SOMA DAN BASKA ACİ HABERLER ALMAYİZZ
http://sonaskimmfm.tr.gg// ( NE EKERSEN ONU BİÇERSİN )
Herseye rağmen, ALLAHA şükür sağlığımız yerinde
::..kalp kırdıktan sonra gelen özür,doyduktan sonra sofraya gelen tuz gibidir..::
güzel ve hoş olan herşey gülümsetir beni
Yaşıyorsun öyleyse gülümse
sevdiklerim yanımda,oglum hariç
::..kalp kırdıktan sonra gelen özür,doyduktan sonra sofraya gelen tuz gibidir..::
Gülümsemek bir zenginliktir..İnsanın hiç bir şeyi olmasına gerek yok..Yeri geldiğinde gülümsemesini eksik etmiyorsa tamamdır.Misal biz engelliler,gülümsemenin insan üstünde yarattığı etkiyi en iyi bilenleriz..ve her zamanda güleriz.(hayat küs değilsek tabiki).Sağlıklı bazı insanlar gibi sevgilim ayrıldı,benim neden arabam yok,şu kızın şöyle değerli ayakkabısı var benim niye yok vs. gibi şeylere üzülürken bizi bu gibi şeyler yıkmaz.hatta bazen böle şeylere güler geçeriz bile..biz kaybettiklerimizin değerini bilen bireyler olarak gülümsememiz bizim olmayan kolumuz,tutmayan bacağımız,duymayan kulağımız,görmeyen gözümüz çoğu zaman..Yüzümüzden gülümsemek eksik olmasın
..Ama buna kalbimizde eşlik edecek şekilde yüzü gülüp içi kan ağlayanlardan olmayalım
[align=right][img]http://fs2.directupload.net/images/150701/xi52odwe.png[/img][/align]
Elim ayağım tutuyo,kimseye muhtaç deilim çok şükür
Sağlıkla alabildiğim her nefes gülümseme sebebim.
Söylediklerimizden çok,söylemediklerimize pişman oluruz. Dile getirilmemiş düşünce; gidilmemiş yoldur...
Dostlarımın oldugunu bilmek yetiyor...
Beni gerçekten yürekten seven,
bana sadık,beni incitmeyen,
beni her daim gülümseten,mutluluk veren
2 can dostum, pasam&afroditim,var. allah böyle dost herkese nasip etsin
İşte en büyük mutluluğum,gülümseme sebebim
Hiç Kızmıyorum Artık… Bakıyorum… Seçiyorum… Gülüyorum… Geçiyorum .♥))
[align=right][img]http://fs2.directupload.net/images/150701/xi52odwe.png[/img][/align]