Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Keske.....hayatda hic keskem olmasaydı......
Keşke bu sabahları erken kalkmalarr olmasaaaaaa..
Hayat kısa Kalp kırmaya Degmez
Hayat keşkelerle dolu ve her keşkeden sonra diğer keşke sırasını bekler.
Keşke bugun ankaraya gitseydim
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

İyiki'lerin Keşke'lerini Geçsin Bu Hayatta. Çünkü Zamanı Geri Çevirmek İçin Saatin Yelkovanı İle Oynamak Fayda Sağlamaz."
~Adam Fawer ~

Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Keşke; bu kadar olumlu düşünüp" belki "demesem..
Geçmişin Keşkeleri… Geleceğin Endişeleri İle Oyalanma.. Ders Al, İbret Al Ve Yoluna Devam Et...!

Keşke; Zaman makinem olsa idi..
Keşke sigara içmiyor olsam
o kadar kendime gaz veriyorum ki her an bırakabilirim ))))

Keşke ; sinirlerime hakim olabilsem.
Keşke bu hafta bu iş bitse

Keşke ; Cep telefonumu kıracağıma

Kafasını kırsa imişim.
Keşke; kimi insanları hiç tanımamış olsa idim.
Keşke içimdeki o çocuk tarafım hiç buyumese

Gönlüme kurulmuş Cehennem olsan,
En güzel Cennete değişmem seni !!!
Keşke ; Keşke lerim yerine NEYSE lerim önde olsa idi.
Daha cesurum artık. Keşke dememek için çabalıyorum...
İçimde büyütmüyorum hiçbir şeyi..
Çok umursamıyorum ve fazla anlam yüklemiyorum hiçbir şeye....
Giderken benle başlayan cümleleri dinlemiyorum bile..
Sadece tek bir cümle söylüyorum “HER ŞEYİN HAYIRLISI''diyorum.