Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
. bayan zaten gelin olmuş gelmiş. Ömrü beraber geçirmeyi kabullenmişler. burda sana ihtiyacım var uymaz. ya resim değişmeli yada isim. mesela bir erkek düşünür şekilde, bayanda uzakta bir yerde gözükse daha güzel olurdu.
Hepiniz övmüş bari ben yereyim. bayan zaten gelin olmuş gelmiş. Ömrü beraber geçirmeyi kabullenmişler. burda sana ihtiyacım var uymaz. ya resim değişmeli yada isim. mesela bir erkek düşünür şekilde, bayanda uzakta bir yerde gözükse daha güzel olurdu.
Sadece erkeğin mi bayana ihtiyacı var. bayanında erkeğe ihtiacı var demi
Umut yolcusu kardeş. Yorumlarda birbirimizin eksiğini fazlasını söylemeliyiz ki daha güzelini yapalım demi. Kuru kuru paylaşım için teşekkürler yazmanın anlamı yok sanırsam. Ben kendi adıma hiç iddialı değilim hatta şuan daha farklı arayışlar içindeyim hep klasik olmasını istemiyorum. Umut sanırsam benim acizane yaptığım temaları görmedin. Yorumlarını bekliyorum kardeş. Diğer dostların temalarına da bakarak yeni şeyler üretmek istiyorum. Selam olsun tüm dostlara.