Ece m,baktım baktım bir şey bulayım diye ,döndüm durdum bir o yana bir buyana.. dedim bari cici cici yazayım, bir şey bulamadın fazla uzatma lafı dedim
Uzatmadan diorumki çokk çokk güzell ,renk renk temalar ve bol emekli.
Eline yüreğine sağlık bu güzel paylaşımın için çok tşk ler canım..
İçten yorumun ve beğeni için teşekkür ederim ablammmm yüreğine sağlık ... Keşke az daha baksaydın ablammm mutlaka gizli saklı benim görmediğim bir hatam vardır neyse varsada saklı kalsın demi ama Beğenmenize sevindim ablammmm çok saolun ...
Şeytanla Her Savaşa Korkusuzca VARIM ...
İnsan Şeytanlaşırsa ...
İşte...! Ondan KORKARIM ...
Emeğinize sağlık, paylaşımınız için teşekkür ederim Ece. Kullanış hoş ve genelde oldukça başarılı çalışmalar kutlarım. Yanlış anımsamıyorsam ibrahimle ortak bir çalışmanız vardı, o ortak çalışmanızdaki gibi fontları uyarlanabilirmiş diye düşünüyorum abisi
Çok teşekkür ederim ATİLLA abi içten ve güzel yorumun için ... Evet abim saolsun İBRAHİM bir çalışmamda yardımcı olmuştu yapıyordum ama yinede eksiklerim vardı o çalışmada eksiklerimi görmem daha iyi oldu bende bu çalışmamda kendim uyguladım başarılı olduysam ne mutlu bana abi ... Beğenmene çok sevindim yorum yapan yüreğine yazan ellerine sağlık abim saolasın ...
Şeytanla Her Savaşa Korkusuzca VARIM ...
İnsan Şeytanlaşırsa ...
İşte...! Ondan KORKARIM ...