Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

• "renksizgazete" bir erkek

• 1464528
  • Özel mesaj gönder

1,001

Wednesday, 27.11.2013, 14:02

• 1464528
  • Özel mesaj gönder

1,002

Wednesday, 27.11.2013, 14:16

ZENoBIA

Bilge

• "ZENoBIA" bir kadın

• Özel mesaj gönder

1,003

Thursday, 28.11.2013, 21:51

Kaçıp gidesin vardır;hep bir görünmez el yakana yapışır..../ Gidemez kaçamazsın.

Atilla_Ky

Moderatör

• "Atilla_Ky" bir erkek

• Özel mesaj gönder

1,004

Thursday, 28.11.2013, 22:06

Boşver unut gitsin hayat devam ediyor
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

ZENoBIA

Bilge

• "ZENoBIA" bir kadın

• Özel mesaj gönder

1,005

Thursday, 28.11.2013, 23:35

Deli kadınlar , dümdüz kadınlardır...Hileye hurdaya ihtiyaç duymazlar,Sizden bir şey istediğinde hiçbir ayak oyununa ya da hesaplamaya gerek duymadan ister...Bir şeyi reddettiğinde de bunu yine aynı düzlükte reddeder,Öldür Allah ikna edemezsiniz...Çünkü sizin dünyanızın gücü onu ikna etmeye yetmez...Dedik ya zaman mutlaka deli kadını haklı çıkaracaktır...Para pul kariyer kimlik ulus sınır çocuk ev mal mülk vs. ile asla işi olmaz ve bu açıdan ulussuzdurlar...
Onları dünyanın neresinde görürseniz görün şıp diye tanırsınız...
Çünkü ne kahkahaları tutsak ne gözyaşları sınırlı ne arzuları mahpus
ne öfkeleri prangalıdır...Bu duygu durumlarından herhangi birini herhangi bir mekanda, kişi sayısı fark etmeksizin tak diye önünüze koyarlar...
Size düşen o an yaşanacak olan neyse tadını sonuna kadar çıkarmaktır, Sevecekse orta yerde sevecektir her şeyin içinde herkesin içinde sizi ve dövüşecekse de yine orta yerde...

Atilla_Ky

Moderatör

• "Atilla_Ky" bir erkek

• Özel mesaj gönder

1,006

Thursday, 28.11.2013, 23:42

Ve susmak en acımasız, öldürücü silahtır bazen.. Susarız...!
ve susmak hassas ve kırılgan bir tepkidir..
Küçücük bir hatırlatmadır belki..
Fark edilmesi ve onarılması incelik ister...!
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

• 1464528
  • Özel mesaj gönder

1,007

Friday, 29.11.2013, 01:06

TürkEce/GnL

[Forum Ablası]

• "TürkEce/GnL" bir kadın

• Özel mesaj gönder

1,008

Friday, 29.11.2013, 01:39

Boşanmak çok kolay iştir.Yıllarca size eşlik etmiş evlatlar vermiş bir insanı bir anda bitirmek.Aman ne varki yenisimi yok dersiniz,derler...
Geçersiniz bir hakim karşısına bitirirsiniz.O andan itibaren yabancısınız işte.Oh bitti ne kolaydı değil mi?
Peki ya eşiniz onca yıllık emeğini,gençliğini size evlatlarına hediye etmesinin karşılığında bu hareketi, evlatlarıyla ortada kalmayı hazmedemeyip iki gün sonra kalp krizi geçirip vefat ederse? Şimdi ne yapacaksınız,rahat mısınız,sevindiniz mi ?
Buyrun tamamen özgürsünüz sadece hayali vicdan azabıyla peşinizde..! :|

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "TürkEce/GnL" (29.11.2013, 01:44)

TürkEce/GnL

[Forum Ablası]

• "TürkEce/GnL" bir kadın

• Özel mesaj gönder

1,009

Friday, 29.11.2013, 02:16

Ülkemizde hep bahsedilen kadının öldürülmesi,şiddet gündemi var.Oysaki gizlide bilinmeyen daha kötüsüde var.
Manevi baskı uygulayan, hayattan bezdiren, ölüme kadar sürükleyen ve hiç cezası olmayan bir şiddet!
İşte buda ruhsal manevi şiddettir ki Rabbim hepimizi şeytanın bu oyunundan uzak tutsun,korusun.. :|

• 1464528
  • Özel mesaj gönder

1,010

Friday, 29.11.2013, 02:18

Atilla_Ky

Moderatör

• "Atilla_Ky" bir erkek

• Özel mesaj gönder

1,011

Friday, 29.11.2013, 12:59

Yaşamımdaki her şeyden aynı anda nefret etmem,
arayışta olduğumun bir göstergesidir.
Aradığım ise bir parça mutluluk ve bir parça hüzün.
Bunu bana çok görenler ise en yakınımdakiler.
Hak etmediklerimi yaşadım hep,
oysa fazla bir şey istememişti şu sessiz ruhum.
Kimi zaman bir güler yüze muhtaç kaldım,
kimi zamansa anlayışlı insanlara.

• 1464528
  • Özel mesaj gönder

1,012

Friday, 29.11.2013, 15:05

Umutları tükendiği zaman ağlamaktan da vazgeçer insan.

• 1464528
  • Özel mesaj gönder

1,013

Saturday, 30.11.2013, 03:42

By_€x

Bilge

• "By_€x" bir erkek

• Özel mesaj gönder

1,014

Saturday, 30.11.2013, 09:59

1,015

Saturday, 30.11.2013, 10:13

Kadına söz geçiren kendini er sanır, bilmezlerki kadını dizginliyen ''ER'' değil, ''AR''dır...

Atilla_Ky

Moderatör

• "Atilla_Ky" bir erkek

• Özel mesaj gönder

1,016

Saturday, 30.11.2013, 16:04

Daha cesurum artık!
Keşke dememek için çabalıyorum...
İçimde büyütmüyorum hiçbir şeyi, Çok umursamıyorum.
Ve çok anlam yüklemiyorum hiçbir şeye.
Giderken benle başlayan cümleleri dinlemiyorum bile,
Sadece tek bir cümle söylüyorum;
"Herşeyin Hayırlısı"

ZENoBIA

Bilge

• "ZENoBIA" bir kadın

• Özel mesaj gönder

1,017

Sunday, 1.12.2013, 19:38

1,018

Monday, 2.12.2013, 15:45

Biz küçükken çok büyüktük. Mesela kollarımızı bir açardık, dünyayı kucaklardık. Güzeldik biz küçükken.

Kaşlarımızı almayı bilmezdik, makyaj çok büyüklerin işiydi sevmezdik. Arkadaşlarımızla beraber bir gece uyuyabilirsek eğer velinimetti bizim için, lükstü, zenginlikti.

Ailelerimiz en az beş kez arardı eve beş dakika geç kaldığımızda. Otobüsteyim bile diyemezdik, otobüsle bir yere gidemezdik. Otobüs lükstü, zenginlikti. Koşa koşa eve varana dek nefes almazdık ve nerdesin sen sorusunu duymadan cevabı verirdik.

Biz bir gülerdik küçükken, kalbimiz kahkahalar atardı. Biz küçükken öğretmenimiz en yakın arkadaşımızla sıralarımızı ayırmasın diye, teneffüse kadar konuşmazdık. Not yazardık birbirlerimize. Biz diyorum küçükken bizdik böyle bayağı bir kalabalıktık. Yani biz diyebileceğim kadar çok. Biz küçükken bir büyüktük ki böyle kollarımızı açsak sığmazdı eni boyu.

Sonra mı? Büyüdük.

Kollarımızı açtığımızda bir kişiyi bile sığdıramayacak hale geldik. Küçülene kadar büyüdük, çok büyüdük yani. Biz olamadık bir daha. Sen, ben olduk. Büyüklük lüks değildi, zenginlik değildi. Koşa koşa büyüdük. Büyürken ne de çok küçüldük...

Nâzım Hikmet

1,019

Monday, 2.12.2013, 15:55

Normalde insanlar sadece şartları yerine getirildiği zaman sever. Böyle böyle olmalısın, ancak o zaman seni severim derler. Bir anne çocuğuna, “eğer yaramazlık yapmazsan seni severim” der. Bir eş kocasına, “ancak böyle davranırsan seni sevebilirim” der. Herkes şartlar yaratır; sevgi kaybolur.

Sevgi, sonsuz bir gökyüzüdür. Onu dar alanlara, şartlı, kısıtlı noktalara zorlayamazsın. Eğer evini havalandırdıktan sonra her tarafını kapatırsan, bütün kapıları, pencereleri kapatırsan, o taze hava bir süre sonra bayatlar. Sevgi yaşandığı zaman, o özgürlüğün bir parçasıdır. Ama o taze havayı evine getirdikten sonra, her şey bayatlayıp kirleniyor.

İnsanlığın en derin sorunlarından biri budur. Bu çok derin bir sorun. Âşık olduğun zaman, her şey güzel görünüyor; çünkü o anlarda, hiçbir şart öne sürmüyorsun. İki insan, şartsız olarak birlikte hareket ediyor. Ancak birlikte yaşamaya başladıktan sonra, birbirlerini kanıksadıktan sonra, karşılıklı şartlar empoze edilmeye başlanıyor. “Böyle olmalısın, şöyle davranmalısın; ancak o zaman severim.” Sanki sevgi bir pazarlık konusu.

Osho —

• "€fsuNkaR" bir kadın

• Özel mesaj gönder

1,020

Monday, 2.12.2013, 16:34

aynen kalbine ölürüm ^^
Gönlüme kurulmuş Cehennem olsan,
En güzel Cennete değişmem seni !!!