Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Elbet Bizde Biliriz Lafı En İnceden Dokundurup İçini Acıtmasını.
Lakin Kıyılıyoruz Ama Kıyamıyoruz Sevdiklerimize İşte.'
~Hz. Mevlana ~

Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Kokuların en güzeli gönül kokusudur; çünkü o koku Rabbin kokusudur.
O koku kırık gönüllerde mağlup ruhlarda bulunur…
Hz. Mevlana
Sevgi Şifadır. Sevgi Güçtür. Sevgi değişimin sihridir.
~Mevlana~

Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

'' Bir yol varsa hakikate varan,
Bir yolcu lazım kendini arayan,
Bir hancı varsa yolcuları ağırlayan,
Bir aşk lazım yola koyduran... ''
~Mevlana~

Muhabbet ve merhamet, insanlığın; Hiddet ve şehvet de hayvanların sıfatıdır..!
~ Hz Mevlana ~

Kapına geldim.
Ve ben , ben olmaktan vazgeçtim.
Sen yeter ki "kim o" de.
Kim olmamı istiyorsan, o olmaya geldim...!
~Mevlana~

İnsanlar Ağaçlardan Ders Almalıdırlar.
Onlar; Ne Üzerlerinde Barınan Kuşların, Ne Gölgelerinde Yatan İnsanların, Nede Verdikleri Yemişlerin Hesabını Tutarlar...!
~Mevlana~

EDEP OLMADIKCA ASALETiN FAYDASI OLMAZ!!!...
Kibir nedir?...
Kendisinden habersiz, kendini bilmeyen insanın durumudur.
Tıpkı güneşten haberi olmayan buzun kendini bir şey zannetmesi gibi...
~Mevlana~
Bir muammadır “AŞK” Kiminin vicdanına atılan taş, kiminin fakir gönlüne katılan aş, kiminin de gözünden akıtılan yaştır, “AŞK”.
Hz. Mevlana