Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Forum Provakatörlerinden..
kötü insanlar nefret ediyorum yalanci düzenbazlardan birde
http://dilekfmfm.fm.tc/
Dogana katılıyorr
Gereksiz sık korna çalanlardan
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

filimlerin en heyecanlı yerinde giren reklmlardan
Köpekleri sevmeyip, zarar verenlerden
Hapsırırken eliyle agzını kapatmayanlardan...
Aynada kendini görmek yerine başkasını görenlerden
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Hala kendilerinin peşinde olunduklarını sananlardan pehhh bu kadarda olmazz insanlar bir kere aptal olurlar geçmişe

mazi denirr
Ben İnsanlığı İnsanlardan Öğrendim !!!
Söylemleri ve yaptıkları farklı olanlardann...
yogun trafiktennnnnnnnnnnn
Ac gözlülük....gereksinimlerinden daha fazlasini istiyenlerden....
yalnizim yalnizim diyip sikayet edip akabinde doyamak bilmiyenlerden acikca bööög edesim var
....tabirce harbi nefret ediyorum....
Bahanelerden

Verdiği sözleri unutanlardan
Egoist,kendini bir şey sanan bencillerden
elektirik kesintilerinden