Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
yorum yazmaya acele etmişim çok sağ ol canım benim kırmızım hazırmış meğersem ayrıca çok teşekkür ederimm kırmızı için

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "*CANKIZ*" (9.11.2013, 00:47)
uzun zaman oldu tema yapayali arada coşuyorum işte 

Melye, Bu tema birazda senin eserin aşkumm yedin bitirdin beni temaa diyee sen olmasan aklimda bile diildi yapmak saol cnm benimm![]()
Kemal_Atalayy, güzel yorumunuz için saolunuzun zaman oldu tema yapayali arada coşuyorum işte
Umut Yolcusu, Tanercim saol cnm arkadaşım güzel yorumu için
*CANKIZ*, cnmm sana özel tabii sen özel birisin çünküü saol güzel yorumun icin
DALGIC, Çok saolun tşklerr
CuCu, cnm senden önce davrandim sira sendee senden bekliom şimdii güzel temalarrr
atardamar,tşkler güzel yorumunuz için
NUR_CAGDAS..., ewt arada çoşarim böyle ama sizin güzel temalarinizi beklemek daha keyifli tşkler yorumunuz için
ADANALI* , Saolasin tşklerr